vineri , 15 decembrie 2017 - 10:28

Ion Ruşeţ: „Colaborarea mea cu Cosmin Popescu a fost bună”

ion-ruset

Ion Ruşeţ a precizat că a avut o colaborare foarte bună cu Cosmin Popescu, viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean, şi speră să aibă în continuare o bună relaţie, ţinând cont de faptul că ALDE şi PSD sunt în alianţă.

În ceea ce priveşte nominalizarea formaţiunii ALDE pentru viitorul vicepreşedinte, Ruşeţ a spus că azi vor lua o decizie. Însă în presă au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora vicepreşedintele CJ din partea ALDE va fi Ninel Muja. „Am aflat şi eu ştirea retragerii domnului Călinoiu. Sigur, este decizia domniei sale. Dânsul probabil şi-a evaluat viitorul politic. A condus judeţul o perioadă lungă de timp, cu bune, cu rele, cu împliniri, cu neîmpliniri. În ceea priveşte nominalizările pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte, este atributul organizaţiei judeţene a PSD, care deţin majoritatea simplă în CJ. Colaborarea mea cu Cosmin Popescu a fost bună. Vom avea un Birou Politic Teritorial, cel târziu mâne, şi vom stabili pe cine vom nominaliza din partea ALDE pentru funcţia de vicepreşedinte”, a declarat Ion Ruşeţ.

loading...
Loading...

Citește și

Salarii primite la timp de către profesorii din Gorj!

Conform Inspectoratului Școlar Județean Gorj, toți profesorii de la toate școlile din județ își vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.