Ionel Ilie a preluat atribuţiile de director general. A fost desemnat preşedinte al Directoratului – Comunicat Consiliul de Supraveghere

Comunicat pe site-ul CEO

Prin Hotararea Consiliului de Supraveghere din data de 2 iunie 2016, s-a stabilit preluarea atributiunilor si competentelor de Director General Executiv al CE Oltenia de catre  dl. Ilie Ionel, Director al Diviziei Energetice, si desemnarea sa in functia de Presedinte al Directoratului.

Domnul Ionel Ilie are o  experienta de aproape 35 de ani in domeniul energetic, ocupand functii succesive de director incepand din anul 2008. Este absolvent al Facultatii de Electrotehnica din Craiova si, ulterior, a urmat studii postuniversitare in Managementul calitatii sitemelor de energie la Universitatea Politehnica Bucuresti, studii de masterat in Managementul calitatii sistemelor electrotehnice la Facultatea de Inginerie Electrica Brasov, cursuri de perfectionare in domeniul pietelor de energie electrica.

Domnul Ionel Ilie a pus bazele unor activitati de pionierat din cadrul sectorului electroenergetic in eficienta si managementul energetic, in prezent detinand functiile de vicepresedinte al filialei Societatii Inginerilor Energeticieni din Romania – SIER Craiova, membru supleant in Board-ul Institutului National Roman pentru Studiul Amenajarii si Folosirii Surselor de Energie-IRE si membru in Working Group – Energy Market al EURELECTRIC.

loading...
Loading...

Citește și

A ajuns la spital după ce a căzut BEAT cu bicicleta!

La data de 19 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Târgu-Cărbuneşti s-au sesizat din oficiu …

Un comentariu

  1. dar tot slab pregatit este indiferent cate diplome are. si nua re 35 ani in sistem ca o perioada inainte de 90 a fost profesor turnator la liceul din turceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *