Ionel Ilie (CEO): Mulți ne vor INSOLVENȚA! Sper să fim lăsați să ne desfășurăm activitatea

ionel-ilie-ceo_cmyk

Directorul Diviziei Energie cu atribuții de director general, Ionel Ilie,  a  vorbit pe scurt despre situația în general a CE Oltenia. Directorul spune că această companie nu va intra în insolvență.

În sistem se vorbește despre o situație extrem de dificilă în care se află CEO, stând prost cu lichiditățile și nefiind la zi cu contribuțiile la stat. De asemenea, insolvența la CEO, după cum a declarat public Remus Borza, bate la ușa companiei.

Soluții

Directorul Ionel Ilie are cu totul altă părere: „Vă spun, sunt specialiști care au soluții pentru salvarea societății. Mulți ne vor insolvența dar, dacă suntem lăsați să ne desfășurăm activitatea, CEO nu va avea probleme. Compania este condusă în sistem dualist, deciziile se iau în acest mod, iar soluțiile sunt reducerea cheltuielilor și creșterea veniturilor”. Marți a avut loc o ședință a Directoratului CEO: „A fost o ședință, s-au discutat chestiuni curente, de bucătărie internă și nu pot să vă dau date de acest fel”, a mai precizat acesta.

loading...
Loading...

Citește și

FRĂMÂNTĂRI MARI în CEO! E legat de CCM

Liderii FNME ameninţă cu proteste de amploare, dacă guvernanţii nu vor da o hotărâre pentru …

4 comentarii

  1. Nea Ilie, spre binele societății gorjene. În general și al CEO,in special sperăm că redactorul ți-a răstălmăcit vorbele si dumneata nu ai declarat că”mulți ne vor i nsolven”! Pentru ca dumneata ești o persoană competentă care știe că starea de insolventa e o stare de fapt, lipsa lichiditate si datorii scadente si nu o pot cere si dorii decât creditorii!Ma intriga însă soluția genială” dualistă”: CREȘTEREA VENITURI,SCADERE bc CHELTUIELI!😀😀😀😀Ești sigur?

  2. Bai Ilie esti de coma :))

    Cine ti-a dat replica asta? Măria Scurtu?

    Auzi la el „solutiile sunt reducerea cheltuielilor si cresterea veniturilor”, incredibil, cum ai descoperit? =))

  3. si ce ai facut pentru erducerea cheltuielilor? ai inchis cantinele si platesti in continuare salarii la personalul de la cantine , mentii in continuare posturi care ar trebui sa lipseasca , create pentru satisfacerea clientelei politice de Ciurel, ai creat posturi noi de conducere care nu sunt necesare, mentii in functii directori care nu stiu sa asigure o functionare economica, etc… . Daca doresti am sa ti le si enumar.

  4. Ilie, pix si hartie! INSOLVENTA-stare a patrimoniului si disponibilitatii banesti a unei societati prin care nu poate plati datorii certe si exigibile mai vechi de 90 zile! Daca stii tu cand, Ciubotarica nu se ducea stii tu unde, sa-l invete stie el cine( asta dupa ce initial o trimisesera-ti pe Valceanu si s-au crucit decidentii de analfabetismul deosebitei directoare, ei intelegand unul din multele motive pentru starea jalnica a societatii) erati de mult in insolventa! CEO are datorii imense la buget! Asa ca, insolventa ar fi o gura de oxigen, in situatia CEO! Nu mai aduni dobanzi, creditorii stau cu dintii in gard, bancile asteapta, ANAF-ul asteapta! Doar chef de munca si pricepere manageriala sa fie! Tu stii pe cineva? Ca dupa declaratia de mai sus, daca nu te-au fraierit sa-ti spuna ca stiu ei ce da bine la ” prostime” si sunt din putul gandirii tale, nici sef echipa curatat benzi nu te califici! I-l parafrazezi pe Borcea: Lasati ne sa ne antrenam pentru Liga Campionilor! Si Dinamo tot l-a insolventa a ajuns! Ceeeeeooooo, S.O.S!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *