Ionel Ilie (CEO): Sunt peste 200 de contracte de vânzare energie. Nu ştiu să se fi vândut vreun gram de cărbune

ionel-ilie-ceo

Directorul Diviziei Energie din cadrul CEO, care a preluat şi atribuţiile de director general al companiei, Ionel Ilie, a infirmat declaraţiile anterioare potrivit cărora este „dezastru, dezastru, la CEO. Nu sunt bani…”. Despre situaţia companiei pe care a preluat-o după demiterea de către instanţă a directorului Laurenţiu Ciobotărică de la şefia CEO, Ionel Ilie promite că va face cunoscute toate datele, după o analiză care va avea loc începând de astăzi.

Întrebat despre numărul contractelor de energie încheiate de CEO în acest an, Ionel Ilie a precizat: „Nu ştiu să vă spun cu exactitate, dar cred că sunt peste 200. Sunt contracte de vânzare încheiate pe o săptămână, pe o lună sau peste un an. Au perioade diferite”.

„Voi trage linie”

Despre anunţul CEO de vânzare a unui milion de tone de cărbune, acesta a mai precizat: „Nu ştiu să se fi vândut vreun gram de cărbune până acum…”. Amintim că, în urmă cu câteva luni, CE Oltenia a anunţat că scoate la licitaţie un milion de tone de cărbune din zonele Husnicioara, Roşiuţa şi Lupoaia. În privinţa plăţii salariilor şi a contribuţiilor la stat, directorul Ionel Ilie a precizat: „Sunt directorul Diviziei Energie şi doar de trei zile am funcţia de preşedinte al Directoratului. Trebuie să vă spun că încă nu cunosc toate situaţiile. Luni, (astăzi, n.red.) voi avea o întâlnire şi cu băncile. Cert este că salariile au fost plătite vineri, cu câteva zile mai devreme. Despre contribuţiile la stat, deocamdată nu vă pot spune. Luni voi trage linie şi voi vedea cum stăm cu banii”, a mai spus acesta.

loading...
Loading...

Citește și

Valoarea fierului sustras din incinta Carierei Lupoaia! Prejudiciul de aproape 100.000 de lei, plătit cu funcția doar de un CFL-ist

Fierul scos, luna trecută, din galeriile fostei Mine Roșiuța, adus la suprafață de angajații de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.