miercuri , 13 decembrie 2017 - 22:46

Ionel Ilie, de la CEO, lăudat

ceo

Ionel Ilie, cel se află în cărţi pentru prelua şefia Complexului Energetic Oltenia, a fost lăudat de către senatorul Dian Popescu. Popescu a declarat că a lucrat la modificările legii energiei cu Ionel Ilie şi îl consideră un „bun profesionist”: „Vizavi de numirea domnului Ionel Ilie la Complexul Energetic Oltenia, eu îl cunosc destul de bine. Îi cunosc partea profesională pentru că a fost cel care a iniţiat, din punct de vedere tehnic, modificări la legea energiei. A fost alături de mine în toate comisiile de specialitate. Deci, cunoaşte foarte bine sistemul energetic şi sistemul de vânzare a energiei. Cred că dacă ştie să menţină o colaborare foarte bună cu sindicatele, va conduce CEO, mai ales după ce vor trece aceste modificări legislative”, a declarat Dian Popescu.

loading...
Loading...

Citește și

Angajații Direcției Publice, fără SALARII de sărbători!

• O firmă de construcții cu probleme a blocat conturile primăriei Firma care întârzie finalizarea …

3 comentarii

  1. Pupat frumos în partea dorso-ventrală, daţi înnainte băieţi că daţi bine…!

    • Pai daca acest Ilie a participat la intocmirea legii energiei inseamna ca stie,care-i problema ca este un profesionist sau nu este bine ca poate nu le cântă la unii în coarne!

  2. profesionist

    era momentul sosirii unui om pregatit la conducerea complexului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.