Îşi face operaţie estetică la 67 de ani! Vezi despre cine este vorba

Nu are legătura vârsta din buletin cu ritualurile de frumuseţe! Cântăreaţa de muzică populară Elena Merişoreanu o demonstrează din plin. La 68 de ani pe care îi va împlini în această toamnă, doamna Meri merge la estetician pentru îmbunătăţiri. Nu ar fi pentru prima dată când celebra solistă apelează la medicul plastician pentru a-şi corecta micile imperfecţiuni.

Elena Merişoreanu are curaj să se demacheze, în direct, la tv şi a făcut-o, luni la „Teo Show” fără nicio emoţie. Artista a mărturisit că pe perioada estivală, nu foloseşte produse pentru ten pe stradă, doar atunci cănd este nevoită să intre în platoul unei emisiuni, trece obligatoriu pe la cabina de machiaj. Artista a spus cu sinceritate că şi-a făcut tatuaje permanete ale sprâncenelor şi ale ochilor şi că intenţionează să-şi facă şi alte intervenţii. „Voi merge la domnul doctor Doboş (n.r. Călin Doboş) pentru a-mi retuşa buzele.

elena_meri

loading...

Citește și

FOTO! Deputatul Weber, în Malta!

DEPUTATUL MIHAI WEBER, PREZENT ÎN MALTA LA O CONFERINȚĂ INTERPARLAMENTARĂ          ”În perioada 26-28 aprilie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.