ISTERIE în România!

O ambulanţă de culoare neagră a băgat spaima în sute de mii de oameni. Tânăra care a văzut maşina suspectă a postat imaginile pe Facebook, iar isteria în rândul internauților s-a instalat. Aceștia se întreabă dacă nu cumva ambulanța fantomă ar răpi copii pentru organele lor.

O ambulanţă neagră a creat isterie într-un cartier întreg! Speriată de ceea ce a văzut în zona în care se afla, o tânără a încercat să avertizeze pe toată lumea cu privire la pericolul care i-ar paşte pe cei care locuiesc acolo. Ambulanța neagră!

„Astă seară, în cartierul Drumul Taberei, undeva în jurul 20:30, în apropierea multor locuri de joacă, am văzut o maşină cel puţin dubioasă. Vă rog distribuiţi.”

Iar internauții nu au rămas indiferenți! Nu doar că au distribuit postarea de peste 22 de mii de ori, dar au și dat alerta! În imaginile surprinse se poate observa o maşină de culoare neagră, pe care scrie SERVICIU DE AMBULANŢĂ. Dar știm cu toţii că pe ambulanţele spitalelor apare numărul de telefon la care să apelezi în caz de urgenţă, 112 sau numărul de telefon al clinicilor particulare de care apartine mașina respectivă. Ei bine, pe acest vehicul negru apărea doar numărul 005, care nu poate fi apelat.

Pe lângă fotografii, a mai apărut şi un filmuleț cu aceeaşi salvare NEAGRĂ. În imagini se poate vedea cum ambulanţa staţiona şi era cu semnalele luminoase pornite. Întrebarea este: ce se petrece în realitate în această ambulanţă? Să fie adevărat ce spun internauții. Sau să fie doar o glumă proastă?

Sursa A1

loading...
Loading...

Citește și

În arest după ce a pus FOC în ograda vecinului!

La data de 24 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *