marți , 17 octombrie 2017 - 16:26

ISTERIE pe Facebook! ȘTIREA care ÎȚI DISTRUGE TELEFONUL! NU DA CLICK

Știrea apărută pe facebook este intitulată „Fox News: Brad Pitt a murit” ca să pară că e anunțată de postul american de televiziune. Însă deși mulți internauți au fost tentați să dea click pe aceasta, reprezentanții Facebook își avertizează utilizatorii să nu se lase păcăliți să deschidă acest anunț pentru că le va umple calculatorul sau telefonul de viruși.

„Fox News: Brad Pitt a murit”. Știrea de pe Facebook care a isterizat internetul și care îți poate distruge telefonul

Brad Pitt (52 de ani) s-a declarat devastat de decizia soției lui de a divorța după doi ani de mariaj și 11 ani de relație, fapt pentru care în ultima săptămână s-a izolat în casa sa din Los Angeles. Profitând de situația acestuia, mai mulți hackeri au lansat pe facebook o știre falsă ce anunță că Brad Pitt a murit pentru a intra în dispozitivele electronice ale utilizatorilor să le distrugă.

Libertatea.ro

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: A băgat TEROAREA în ei! Și-a AGRESAT COPIII și FOSTA SOȚIE

La data de 16 octombrie a.c., Poliţia Oraşului Ţicleni a fost sesizată prin apelul 112 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.