IT MANAGER şi fratele său, găsiţi MORŢI!

Arpad Gabor, 37 de ani, și Bodo Gabor, în vârstă de 35 de ani, cei doi fraţi din Gheorgheni, județul Harghita, dați dispăruți în urmă cu câteva zile în Munții Făgăraș au fost găsiți de patrulele de salvatori montani, decedați, în zona Fereastra Mică a Sâmbetei.

UPDATE 20 noiembrie, 15:15 Cei doi frați din Harghita aveau experiență în alpinism și, potrivit cunoscuților, erau bine echipați. De altfel, cei doi mai trecuseră prin situaţii limită, fiind prinşi de viscol în 2015, în Munţii Bucegi, după cum se vede dintr-un filmuleţ postat de unul dintre ei pe Facebook acum un an. Nu pleacau niciodată pe munte nepregătiţi, spun cei care îi cunosc.

„Erau echipaţi foarte bine, aveau echipament foarte bun de iarnă, de la încălţăminte, colţari, pioleţi, ham, coardă, îmbrăcăminte foarte bună, sac de dormit care rezistă la temperaturi foarte scăzute, cort de calitate. Se cunoşteau foarte bine cu muntele şi tocmai de aceea mergeau amândoi”, a explicat, pentru Digi 24, zilele trecute, Mara, colegă a lui Gabor Bodo.

Citeşte continuarea:http://www.libertatea.ro/stiri/fratii-disparuti-in-muntii-fagaras-au-fost-gasiti-decedati-1662100

loading...
Loading...

Citește și

Galerie FOTO! Unde se află autorităţile din Gorj, astăzi!

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj participă, alături de Instituția Prefectului, ISU și IJJ, Consiliul Județean …

Un comentariu

  1. Triste vesti. Si nu-i mai numiti turisti… nu sunt turisti cei care urca pe munte sunt muntomani/ montaniarzi sau drumeti. Turismul este orientat spre consum, turele pe munte NU! Atat ne-ar mai lipsi, consumerism in zone salbatice!! si asa antropizam totul cu o inconstienta demna de prostia umana. ( biciclete pe munte, competitii sportive etc)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *