miercuri , 22 noiembrie 2017 - 11:18

Îți încarci telefonul în câteva secunde și bateria ține o săptămână!

incarca1

In curand, utilizatorii isi vor lua ramas bun de la incarcarea telefonului in fiecare zi.
Una dintre cele mai mari probleme cu smartphone-urile este durata de viata a bateriei. Telefoanele de top ofera un design in dauna unei durate de viata a bateriei care sa depaseasca o zi. Acest lucru ar putea deveni istorie in curand!

Cercetatorii de la Universitatea din Florida (UCF) au reusit sa creeze prototipul unei baterii care are o capacitate mult mai mare si se incarca extrem de rapid, scrie Android Authority.

Conform spuselor lui Nitin Choudhary, asociata a UCF, noua tehnologie va permite incarcarea smartphone-ului in cateva secunde. Iar telefonul ar mai necesita incarcare abia dupa o saptamana! Iar avantajele continua: bateria poate fi reincarcata de 30.000 de ori sa sufere vreo degradare!

Singura problema: tehnologia este inca in faza de dezvoltare. Nu este gata pentru a fi comercializata astfel ca nu va ajunge prea curand pe piata. Insa este un nou semnal ca lucrurile merg bine in aceasta directie astfel ca smartphone-urile, tabletele si smartwatch-urile vor scapa pe viitor de cea mai mare problema. Iar tehnologia poate avea un impact major si asupra vehiculelor electrice.

Loading...

Citește și

Smartphone-urile cu Android sunt tinta principala a hackerilor! Cate telefoane au fost atacate in ultimele luni

Smartphone-urile cu Android au devenit tinta principala a hackerilor. Telefoanele cu Android sunt infectate mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.