luni , 25 septembrie 2017 - 12:58

ITM Gorj a dat amenzi de peste 30.000 de lei

ITM07

Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a desfăşurat în săptămâna 24-28octombrie mai multe controale în domeniul relaţiilor de munca şi al securităţii şi sănătăţii în muncă. „A fost depistat 1 angajator care presta activitate cu 1 persoană fără forme legale de angajare. A fost aplicată 1 sancțiune pentru utilizarea muncii fără forme legale de angajare în cuantum de 10.000 lei. Angajatorul depistat cu muncă la negru desfășura activitate de transport călători în Tg-Jiu. Au fost aplicate în total 9 sancțiuni contravenționale la 9 angajatori, în valoare de 28.000 lei, sancțiunile contravenționale fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor din Legea nr. 53/2003 republicată cu modificările și completările ulterioare și H.G. nr. 500/2011,cu modificarile și completarile ulterioare. Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a aplicat amenzi contravenţionale în valoare totală de 31.000 lei” se arată într-un comunicat de presă al ITM Gorj.

loading…


loading...

Citește și

Clipe de coșmar pentru un adolescent de 16 ani, în Piața Centrală din Târgu-Jiu: „Piticu” și „Boncu”, reținuți după ce l-au umilit

Doi tineri de 17 și 18 ani, din Târgu-Jiu, au fost reținuți, vineri, pentru tentativă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.