IUBITA unui polițist din Târgu-Jiu, în imagini INCENDIARE!

Larisa-D-45

• Are peste 10.000 de urmăritori

Larisa Dobrescu va împlini 18 ani peste câteva săptămâni și este elevă a Colegiul Economic Virgil Madgearu din municipiul Târgu-Jiu. Frumusețea fetei îi face pe reprezentanții sexului tare să întoarcă capetele pe stradă pentru a o admira. Larisa are inima dată, fiind, de ceva vreme, iubita unui polițist. Ambiționată de jumătatea sa, tânăra vrea să urmeze cursurile Academiei de Poliție din București.

Nu ai cum să nu o observi: înaltă, brunetă, cu un corp de invidiat, frumoasă și cu ochii precum cerul de vară! Târgujianca Larisa Dobrescu are planuri mari de viitor, dorindu-și să urmeze cursurile Academiei de Poliție din București. Acum, Larisa Dobrescu a absolvit clasa a XI-a la Colegiul Economic Virgil Madgearu din Târgu-Jiu, fiind la profilul economic. Fata are o familie unită, iar părinții o sprijină și o încurajează să își urmeze visele. Pasionată de modeling și de fotografie, Larisa își dorește o carieră „în uniformă”! Fata vrea să devină polițistă, dar ideal ar fi să poată îmbina cele două pasiuni. „Îmi place foarte mult să pozez, este prima mea pasiune. Îmi place să mă plimb, să merg la sală, să-mi petrec timpul cu cei dragi mie. Merg la sală pentru a mă întreține fizic, dar uneori mai fac pauză, lenevesc. Am grijă la ce mănânc, dar am avut noroc de la mama natură! Vreau să dau la Academie, sper să devin o polițistă bună. De mică mi-am dorit să devin polițistă, prietenul meu lucrează în acest domeniu, povestindu-mi din întâmplările sale, m-a făcut să-mi doresc asta și mai mult. Visez și la o carieră de model, poate le voi putea combina când ajung studentă la București!”, a povestit frumoasa elevă. Larisa are peste 10.000 de urmăritori pe pagina sa personală de socializare.

Colaborează cu Andrei Militaru și „Ora 3”

De ceva vreme, frumoasa Larisa Dobrescu a început o fructuoasă colaborare cu Andrei Militaru, tânărul care a pus bazele proiectului „Ora 3”. Larisa filmează alături de Militaru clipuri amuzante, pe care ulterior le postează pe internet. Frumoasa brunetă este foarte talentată la actorie: „Nu de mult timp am început colaborarea. Mai este cale lungă până când o să iasă totul foarte bine. Sper că va evolua destul de bine, îmi doresc să ne iasă totul bine și să avem multe vizualizări, iar cei care ne vor urmări postările, să fie mulțumiți de ceea ce văd. (…) Cum mă văd peste 5 ani? Hmm, peste cinci ani, cred că voi fi la începutul unei cariere frumoase și probabil voi avea gând de măritiș. Începutul unei împliniri. În prezent, nu îmi doresc nimic, îmi doresc doar să fiu tot așa, fericită, sănătoasă și iubită!”, a spus Larisa Dobrescu.

loading...
Loading...

Citește și

Dorel a îndoit conducta de gaze de la Albeni! Școala, la un pas să sară în aer

Lucrările executate la terenul sintetic din Albeni, investiție realizată în curtea școlii din localitate, au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *