Iubitul MILONAR i-a dăruit unei GORJENCE o VILĂ în valoare de 300.000 de EURO!

roxana-dobre

S-au cunoscut într-un club din Bucureşti acum doi ani, au o fetiţă împreună, Jacqueline Maria, iar acum frumoasa brunetă urmează să-i dăruiască iubitului său şi un băieţel. Cei doi urmează să se mute în casă nouă alături de fiica lor și micuțul care este pe drum.

vila-salam

Manelistul Florin Salam i-a dăruit iubitei sale Roxana Dobre, originară din Gorj, comuna Logreşti, o vilă în valoare de 300.000 de euro. Presa centrală vehiculează că acesta ar fi cadoul de împăcare, după ce manelistul ar fi călcat strâmb cu o tânără din Ploiești. „În plin scandal provocat de dezvăluirile unei tinere ploieştence, care a susţinut că a avut o relaţie cu manelistul în timp ce acesta aştepta primul copil cu Roxana, cântăreţul a decis să-i facă iubitei oficiale un cadou de câteva sute de mii de euro. Nouă vila a lui Salam se afla în apropierea Bucureştiului şi sare imediat în ochi printr-o arhitectură specială. Casa este vopsită în alb, la fel ca şi gardul, iar la finisaje s-a folosit foarte multă sticlă. În acest moment, casa este aproape gata, iar la ora la care reporterii noştri au realizat fotografiile, un muncitor se ocupă de retuşurile finale. Curtea de aproape 2.000 mp are deja gazon şi plante ornamentale. În cel mult o lună, Salam vrea să se mute aici cu Roxana, părăsind astfel casa în care manelistul a locuit cu prima soţie, Ştefăniţa, şi în care stau în prezent şi părinţii cântăreţului” scrie wowbiz.ro.

Roxana s-a ocupat de tot!

Investiția totală se ridică la aproape 300.000 de euro, iar cea care s-a ocupat de tot a fost Roxana și mama ei, Melania. Tot Roxana a fost cea care a ales culoarea albă (culoarea ei preferată) dar şi arhitectura cubică a vilei.

I.I.

loading...
Loading...

Citește și

VIDEO. Un POLIȚIST LOCAL care păzea operele lui Brâncuși a fost AMENDAT. Ce a făcut este incredibil!

Un polițist local care păzea operele lui Brâncuși din Parcul Central din Tg-Jiu a fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *