JALE la CEO! Decizii de ULTIMĂ ORĂ!

Şedinţa comisiei mixte, sindicate administraţie, a CEO, tocmai s-a încheiat. Minerii şi energeticienii nu vor primi o primă de 750 de lei cum au cerut sindicatele, vor exista chiar tăieri salariale. Propunerea directorului financiar al CEO a fost reducerea procentuală a veniturilor angajaţilor companiei: „Semnalele sunt că nu se va face nici o rectificare. Vom avea un deficit care trebuie recuperat din veniturile noastre. Dacă nu se va face rectificarea, şi nu se va face după cum anunţă unii, va fi jale la CEO”, a declarat unul dintre preşedinţii de sindicat. În şedinţa de astăzi, au existat certuri şi disensiuni între liderii organizaţiilor sindicate şi directorii companiei. Umrează o altă întâlnire, în decembrie.

Toate detaliile mâine, în Gorj Domino.

loading...
Loading...

Citește și

I-a furat bicicleta din Piața Centrală din Târgu Jiu!

La data de 22 iunie a.c., Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul 112 …

5 comentarii

  1. Sa moara Ciobotarica asta , el si familia lui de nemernic ce este , sa-i dea bunul Dumnezeu tot raul din lume sa se abata asupra lui si a copiilor lui .

  2. De ciudă că nu a fost ales să conducă Complexul Energetic, acest individ provenit si infiltrat de serviciile secrete începe să isi arate potența intelectuală prin răzbunarea pe salariatii acestei companii. Susținut de grangurii din F.N.M.E.,care-l voiau ca o unealta de manevră in conducere, impreună cauta ca de obicei, sa uneltească la bunul mers al companiei si redresarea acesteia.Atenție domnule director Boza, acesti nemernici vor căuta prin orice mijloace să vă compromită! Gașcă de lepădături ce trebuie stârpită chiar și prin mijloace neortodoxe pentru salvarea locurilor de muncă și societății.

    • Cat de nenorocit trebuie sa fi sa vi cu un asemenea comentariu. Inteleg ai mintea ingusta. Afla ca o companie nu se conduce asa dand salarii atata vreme cat ea nu produce bani suficienti pentru a acoperi salarile alea. Si stim prea bine ca muncitoru de rand CEO nu stie cum sa faca sa piarda vremea cat mai mult la munca.

    • Ma refeream la acel Ion de mai sus

  3. ce va mai sta ca un ghimpe in coasta ciubotarica asta! nu mai puteti voi sa va faceti jocurile si afacerile din cauza lui! nu bani la partid, nu bani la fotbal….gata, s-a inchis robinetuu! nu se mai dau pomeni anul asta !! va meritati soarta! si nu va fi una buna dupa cum merg lucrurile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.