Jeg, vânt puternic. Coafura rezistă!

ionut-catrinaAm evitat să scriu până acum despre acest subiect, fiind ferm convins că multă lume nu va înțelege mesajul și va judeca aparența. Nici acum nu am convingerea că-mi va fi receptată ideea așa cum trebuie, dar e momentul să o spun totuși.

Strategie mai mult sau mai puțin „vizibilă”, Victor Ponta a reușit să aibă un sprijin/filon naționalist încă de la înființarea unei formațiuni politice ce nu părea să deranjeze pe cineva. E vorba de PRU, un partid de buzunar până mai ieri. Subit, când a simțit că e vorba să fie scos de pe traseu de Dragnea, deputatul inexistent de Tg-Jiu, pe numele de scenă Victor Ponta, a dat-o cotită cu Partidul România Unită (avem dreptul de a crede că a contribuit din plin la nașterea acestui partid), dând să se înțeleagă un lucru: plecarea sa iminentă la acest partid. Sunt convins acum că s-a dat semnalul ca liderul naționalist Bogdan Diaconu să facă tot posibilul să câștige capital electoral cât mai mult, în ideea în care Viorel, deputat de Tg-Jiu, să poată ajuta, strict la nevoie, PSD pentru formarea unei noi majorități parlamentare.

Așadar, ce fac cei din conducerea centrală a PRU? Nimic altceva decât „să confuzeze” electoratul pesedist, încă anesteziat după epoca Vio Ponta: pun poza fostului premier, mare deputat absent de Tg-Jiu, pe materiale pe care le distribuie în zone unde social-democrații stau foarte bine. Așa-i că e ciudat ca un partid ce luptă cu sistemul ticăloșit să apeleze la sprijinul indirect al unui exponent al aceluiași sistem împuțit? Așa-i că e absolut imoral să clamezi schimbarea, dar tu să te pupi în bot cu cei ce-s dovediți ca încălcând legea?! Da, nu e doar imoral, dar e și incorect față de alegătorul și așa confuz!

Băi, nene, cum să ai pretenția că ești altfel dacă tu pui partidul (am fost de mult timp avertizat cam ce s-ar putea ascunde în spatele lui… acolo sus) la dispoziția unui exponent al sistemului de rahat de care aminteam mai sus?! Nu e aiurea, pe bune? Au fost oameni care au crezut, care au sperat că lucrurile se pot schimba. Dar, apelându-se la specimene cu notorietate, dar deseori imorale, lucrurile nu se vor schimba. Iar naivii de au sperat în schimbare… dă-i dracu’, important e să se obțină puterea!

Clamând procentele mici obținute în vară, liderul PRU a dat liber înscrierilor unor dubioși (din punct de vedere penal) în acest partid, dorind să speculeze notorietatea și/sau puterea financiară ori de publicitate a acestora. Cazul Sebastian Ghiță este elocvent.

Mă plângeam în vară că trebuie produsă schimbarea. M-am resemnat: schimbarea nu are cum să se producă. Nu aici, în țara asta. Nu acum, în viața asta. Nu cu o clasă politică sodomizată de interesul personal ori de grup.

Mâine poate va fi mai bine. Eu nu renunț.

loading...

Citește și

ionut-catrina

Corupția și indiferența ucid în continuare

Acum un an, România s-a trezit în fața unei tragedii fără margini, ce a modificat …

3 comentarii

  1. Altfel spus, ești aproape „coleg” cu Victor Viorel! don’t give up!!!! Uauuuuuu

  2. POPESCU CONSTANTIN

    INCERC SA PUBLIC UN MATERIAL SI TOTI PE CARE-I CONTACTEZ FUG. CHIAR ASA URATI SUNTEM ? ERA DE BINE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.