Jeg, vânt puternic. Coafura rezistă!

ionut-catrinaAm evitat să scriu până acum despre acest subiect, fiind ferm convins că multă lume nu va înțelege mesajul și va judeca aparența. Nici acum nu am convingerea că-mi va fi receptată ideea așa cum trebuie, dar e momentul să o spun totuși.

Strategie mai mult sau mai puțin „vizibilă”, Victor Ponta a reușit să aibă un sprijin/filon naționalist încă de la înființarea unei formațiuni politice ce nu părea să deranjeze pe cineva. E vorba de PRU, un partid de buzunar până mai ieri. Subit, când a simțit că e vorba să fie scos de pe traseu de Dragnea, deputatul inexistent de Tg-Jiu, pe numele de scenă Victor Ponta, a dat-o cotită cu Partidul România Unită (avem dreptul de a crede că a contribuit din plin la nașterea acestui partid), dând să se înțeleagă un lucru: plecarea sa iminentă la acest partid. Sunt convins acum că s-a dat semnalul ca liderul naționalist Bogdan Diaconu să facă tot posibilul să câștige capital electoral cât mai mult, în ideea în care Viorel, deputat de Tg-Jiu, să poată ajuta, strict la nevoie, PSD pentru formarea unei noi majorități parlamentare.

Așadar, ce fac cei din conducerea centrală a PRU? Nimic altceva decât „să confuzeze” electoratul pesedist, încă anesteziat după epoca Vio Ponta: pun poza fostului premier, mare deputat absent de Tg-Jiu, pe materiale pe care le distribuie în zone unde social-democrații stau foarte bine. Așa-i că e ciudat ca un partid ce luptă cu sistemul ticăloșit să apeleze la sprijinul indirect al unui exponent al aceluiași sistem împuțit? Așa-i că e absolut imoral să clamezi schimbarea, dar tu să te pupi în bot cu cei ce-s dovediți ca încălcând legea?! Da, nu e doar imoral, dar e și incorect față de alegătorul și așa confuz!

Băi, nene, cum să ai pretenția că ești altfel dacă tu pui partidul (am fost de mult timp avertizat cam ce s-ar putea ascunde în spatele lui… acolo sus) la dispoziția unui exponent al sistemului de rahat de care aminteam mai sus?! Nu e aiurea, pe bune? Au fost oameni care au crezut, care au sperat că lucrurile se pot schimba. Dar, apelându-se la specimene cu notorietate, dar deseori imorale, lucrurile nu se vor schimba. Iar naivii de au sperat în schimbare… dă-i dracu’, important e să se obțină puterea!

Clamând procentele mici obținute în vară, liderul PRU a dat liber înscrierilor unor dubioși (din punct de vedere penal) în acest partid, dorind să speculeze notorietatea și/sau puterea financiară ori de publicitate a acestora. Cazul Sebastian Ghiță este elocvent.

Mă plângeam în vară că trebuie produsă schimbarea. M-am resemnat: schimbarea nu are cum să se producă. Nu aici, în țara asta. Nu acum, în viața asta. Nu cu o clasă politică sodomizată de interesul personal ori de grup.

Mâine poate va fi mai bine. Eu nu renunț.

loading...
Loading...

Citește și

Corupția și indiferența ucid în continuare

Acum un an, România s-a trezit în fața unei tragedii fără margini, ce a modificat …

3 comentarii

  1. Altfel spus, ești aproape „coleg” cu Victor Viorel! don’t give up!!!! Uauuuuuu

  2. POPESCU CONSTANTIN

    INCERC SA PUBLIC UN MATERIAL SI TOTI PE CARE-I CONTACTEZ FUG. CHIAR ASA URATI SUNTEM ? ERA DE BINE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *