luni , 11 decembrie 2017 - 19:09

JOBURI pentru tinerii din Târgu Jiu! Unde trebuie să mergi

joburi

Astăzi, începând cu ora 10, la parterul clădirii din Campusul Studenţesc Debarcader al Universităţii Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu va avea loc bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.

„În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul tinerilor, AJOFM Gorj va organiza în data de 20 OCTOMBRIE 2016, începând cu ora 10.00, în Târgu-Jiu, la parterul clădirii din Campusul Studenţesc Debarcader al Universităţii Constantin Brâncuşi, din str. Tineretului nr 1, „BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENŢI“. Angajatorii care au locuri de muncă vacante sunt rugaţi să participe la această acţiune. Informaţii suplimentare se obţin la sediul AJOFM Gorj din str. Lt. Col. D. Petrescu nr 1, Târgu Jiu”, transmite Romeo Chiriac directorul executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj.loading...
Loading...

Citește și

O cunoscută BLONDĂ din Târgu Jiu a făcut CRIZE de GELOZIE într-un club! Iubitul i-a dat PAPUCII!

A devenit cunoscută odată cu participarea la primul sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil!”, concurs, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.