marți , 12 decembrie 2017 - 4:34

Joc MACABRU! Copii de 10 ani, cu ARMA în mână!

Soldați, fără vină, la 10 ani! Astăzi vă arătăm în exclusivitate imagini care ar putea fi extrase dintr-un film de război, dar fac parte din realitatea țării în care trăim.Un copil, care nu pare mai mare de 10 ani, trage cu arme de foc puternice sub privirile amuzate ale unor adulți. Și nu este singurul copil care participă la acest joc macabru. Lângă el mai sunt două fetițe care și ele par că se pregătesc pentru… război. „Imaginile au fost şocante pentru mine, mai ales că în taberele SRI-ului nu se filmează şi nu au ce căuta minori. Este vorba despre ţinte militare, de antrenament pentru Servicii şi pentru Poliţie. Nu se regăsesc în niciun antrenament de agrement. Nu este voie să tragi în ţinte, pentru că astea sunt ţinte profesionale. Da, sunt arme normale. Este o armă de producţie nemţească. Fac parte din seria armelor de asalt, produc 800 de gloanţe pe minut. Eu cred, după ce am vizionat aceste materiale, că aceste scăpări, adică luarea copiilor în taberele profesionale… mă întreb dacă acest om a trecut controlul psihologic”, a declarat comisar şef în rezervă Mihai Untaru la „Acces direct”, de la Antena1.

foto la sursa: http://spynews.ro/monden/video-imagini-socante-din-romania-copii-de-10-ani-care-trag-cu-arme-de-foc-113051.html

loading...
Loading...

Citește și

TOPUL celor mai bine plătiţi BUGETARI!

Mediafax: Topul ministerelor în funcţie de salariul mediu net din 2018: Angajaţii Ministerului Afacerilor Externe vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.