Jocuri sexuale cu iubitul. Iată cum îţi poţi condimenta relaţia!

Câteodată, este nevoie de puțină sare și piper care să țină „trează“ atracția sexuală dintre voi doi. În acest sens, am întocmit o listă cu cele mai incitante jocuri sexuale cu iubitul.
E weekend și te-ai gândit să petreci o după-amiază întreagă cu iubitul tău și nu știi ce să faci? Dacă nu aveți în plan să ieșiți din casă și vreți să scăpați de rutină, iată ce puteți să faceți!

Jocuri sexuale cu iubitul: Ai doar 30 de secunde
Acest prim joc distractiv se numește „Ai 30 de secunde“, pentru că în doar 30 de secunde trebuie să-l faci pe partener să ajungă la orgasm. Pentru a juca acest joc, în mod ideal ar trebui să aveți la îndemână un cronometru. Setați cronometrul la 30 de secunde și apoi porniți-l.
Partenerul tău va avea doar 30 de secunde la dispoziție pentru a încerca să-ți oferă cât mai multă plăcere și chiar să te facă să ai orgasm. De obicei, acest timp nu este de ajuns, așa că atunci când alarma va suna veți face schimb de roluri.

Jocuri sexuale cu iubitul: Cald și rece
Acest joc sexual cu iubitul este mult mai simplu de jucat. Tot ce trebuie să faci este să alegi câteva alimente (de obicei 3 ori 4), care să fie calde și reci. Gândește-te la înghețată, șampanie și șerbet pentru alimentele reci și miere încălzită, ciocolată topita și sirop de arțar cald pentru alimentele calde.
Atenție: Asigură-te că alimentele nu sunt fierbinți, pentru a nu-ți răni accidental partenerul.
Acest joc funcționează cel mai bine după cină. Dezbracă-ți partenerul și apoi leagă-l la ochi. Întinde orice aliment vrei pe corpul lui și sărută-l tandru. Începe cu un aliment cald, apoi cu unul rece.

Jocuri sexuale cu iubitul: Doctorul și asistenta
Acest joc este unul distractiv și promite să vă ducă amândoi pe culmile plăcerii. Îmbracă-te în asistentă medicală și roagă-l pe partenerul tău să se îmbrace în doctor. Disimulați o situație reală, după care începeți să vă dezbrăcați și treceți la acțiune!

Jocuri sexuale cu iubitul: Zarurile și dezbăcatul
Acesta este un joc foarte distractiv și vei vedea că vă veți „aprinde“ destul de repede! Ai nevoie de o pereche de zaruri, 2 pahare și alcool. Regulile sunt simple. Aruncați pe rând zarurile. Dacă zarurile indică un număr par, bea un pahar de alcool, iar dacă numărul este impar, începe să te dezbraci.

Loading...

Citește și

6 semne că ea te înşală

Pe foarte mulţi bărbaţi îi sperie gândul că iubita iar putea înşela la un moment …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *