Jucării sexuale pe care le folosesc cel mai des cuplurile în dormitor

tr

Din ce în ce mai multe cupluri îşi achiţionează tot felul de jucării sexuale pentru a-şi condimenta viaţa sexuală. Aceste accesorii au rolul de a aduce ceva nou în intimitatea dormitorului şi a o face mult mai incitantă.

Cuplurile moderne care se bucură de o viaţă sexuală activă consideră că jucăriile erotice reprezintă o modalitate eficace de a diversifica activitatea intimă şi de a scăpa de rutină. Iată în articolul de mai jos, câteva jucării sexuale pe care le folosesc cel mai des cuplurile în dormitor.

1. Vibratorul
Puteţi să vă bucuraţi împreună de plăcere folosind vibratorul, una dintre jucăriile sexuale pe care cuplurile le fosesc cel mai des în dormitor. Pe de altă parte, este un accesoriu erotic minunat pentru femeile conştiente de sexualitatea lor, care adoră să se masturbeze. Fiecare vibrator are caracteristici şi opţiuni diferite. Important este să-l alegeţi pe cel care vă satisface cu adevărat.

2. Biciul
Biciul este una dintre cele mai apreciate jucării sexuale pe care cuplurile nonconformiste le folosesc deseori în dormitor. Dacă vă plac senzaţiile tari oferite de acest accesoriu erotic pe pielea înfierbântată fie că vreţi să simţiţi atingerea excitantă a acestei jucării, biciul combină în mod senzual perversitatea cu erotismul.

3. Dildo
Dildo este un accesoriu sexual, care de cele mai multe ori are forma unui penis şi este folosit pentru penetrare în timpul masturbării sau a contactului sexual. O astfel de jucărie nu ar trebui să lipsească din sertarul niciunuia dintre voi. Un simplu dildo vă poate aduce pe culmile plăcerii, vă poate ajuta să vă cunoaşteţi mai bine corpul şi să vă descoperiţi limitele.

4. Cătuşe
Cătuşele sunt din ce în ce mai folosite de cuplurile care vor să-şi condinenteze viaţa sexuală. Însă nu trebuie să vă limitaţi doar la cătuşe, puteţi să mai achiziţionaţi şi costumaţii sexy, pene şi tot felul de jucării erotice pentu partide de sex de neuitat.

5. Inelul pentru penis
Inelele pentru penis sunt special create pentru a stimula erecţia, dar în acelaşi timp şi partenera se poate bucura de senzaţii intense în timpul sexului. Aceste jucării erotice au rolul de a face penisul mai mare, mai ferm, să menţină erecţia şi să întârzie ejacularea. Se aşează la baza organului genital iar cu ajutorul unui lubrifiant puteţi aplica sau înlătura mai uşor inelul.

Loading...

Citește și

5 avantaje ale sexului regulat

Dacă doriţi să fiţi în formă şi să aveţi o stare de fericire tot timpul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.