Judecătorii au decis: actul de inculpare al lui Antonie, legal. Începe judecata directorului Diviziei Miniere

antonie-ceo

Tribunalul Gorj a respins, ieri, cererile și excepțiile ridicate de directorul Diviziei Miniere a CEO, Daniel Antonie, și ceilalți inculpați trimiși în judecată pentru săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu, respectiv complicitate la această faptă penală și a dispus începerea judecății în această cauză.
Daniel Antonie, directorul Diviziei Miniere a CEO, Vasile Ghimiș, fost director economic în cadrul aceleiași structuri, precum și oamenii de afaceri Sever Giurcău și Florin Temelie au contestat legalitatea administrării unor probe și a efectuării actelor de urmărire penală de către procurorii anticorupție, în dosarul în care aceștia au fost trimiși în judecată pentru abuz în serviciu, respectiv complicitate la abuz în serviciu.
Judecătorii Tribunalului Gorj au decis, ieri, după ce amânaseră de două ori pronunțarea unei soluții, să respingă atât cererile cât și excepțiile cu privire la legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmărire penală, în speță de DNA. În același timp, magistrații au dispus începerea judecății, urmând să fie stabilit un prim termen, în condițiile în care soluția tribunalului nu va fi contestată în următoarele trei zile.
Daniel Antonie, Vasile Ghimiși și cei doi afaceriști au fost trimiși în judecată de procurorii DNA, în luna iulie a acestui an, sub acuzaţia de abuz în serviciu, respectiv complicitate la această infracțiune. Directorii din CEO sunt acuzați că s-au implicat în achiziţionarea de truse medicale şi furtunuri pentru stingătoare la preţuri supraevaluate, fiind favorizată firma celor doi afaceriști TFR Teminvest SRL, în acest fel producându-se un prejudiciu companiei energetice de 415.240 de lei.

Adrian Georgesculoading...
Loading...

Citește și

Boza, într-o delegație alături de lideri sindicali! Se discută înstrăinarea unei bucăți din CE Oltenia

Directorul general al Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, se află de marți la Brăila, alături …

2 comentarii

  1. Nu poti sa spui de Temelie ca este om de afaceri….saracu vinde suruburi in targul auto…este sluga(ruda proasta) a lui Giucau

  2. La puscărie mafiotule si dupa tine cat de curând si lingaul tau Paraschivu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *