Judecătorii AU DECIS: Vezi dacă se întoarce Moșoiu la PRIMĂRIE!

vasile-mosoiu-primar-dragutesti

Primarul comunei Drăguțești, ales pe 5 iunie a avut, luni, primul termen în procesul în care se judecă cu Prefectura Gorj după ce a fost revocat din funcție pentru o condamnare cu suspendare suferită în trecut.
primaria-dragutesti_1

Vasile Moșoiu a pierdut, la începutul săptămânii, procesul prin care a contestat revocarea din funcție. Fostul edil anunță că va ataca cu recurs la Curtea de Apel Craiova decizia judecătorilor gorjeni care nu i-au dat, luni, câștig de cauză. Moșoiu crede că cel mai probabil anul viitor vor fi organizate alegeri parțiale la Drăguțești.

„Afacerile personale și ale familiei le-am lăsat pe locul doi”

„În primă instanță, am pierdut. Acum, rămâne să fac recursul, dar n-am pierdut nimic. Dacă aveam o soluție favorabilă, mă contesta Prefectura, dacă soluția e nefavorabilă, voi face recurs. Următorul pas este recursul și aștept o soluție definitivă. Nu știu dacă o să revin pe funcție, nu sunt prezicător. Acum rămâne la latitudinea instanței,dacă la Curtea de Apel voi primi o sentință favorabilă, probabil voi reveni, dacă nu, asta e viața, merg înainte. Eu mi-am făcut datoria de a face recursul. Dacă voi câștiga procesul este bine, dacă nu, va fi și mai bine, pentru că mă ocup și eu de afacerile mele. În cei opt ani de zile cât am stat la primărie, m-am ocupat mai mult de comunitatea locală și afacerile personale și ale familiei le-am lăsat pe locul doi. Sincer să fiu, eu când plec dintr-un loc, nu mai trec”.

Ce le transmite celor din primărie

„Singurul lucru pe care-l transmit celor care sunt la conducerea localității este să încerce să finalizeze proiectele mele și să demareze altele, pentru că au promis niște lucruri în campania electorală. De asta nici nu-mi doresc să revin în mandatul acesta de patru ani de zile ca să văd dacă își vor respecta promisiunile electorale contracandidații mei, dacă reușesc să inițieze noi proiecte și să finalizeze în același timp pe cele care le-am lăsat eu”, a declarat Moșoiu.
loading...
Loading...

Citește și

Guvernul confiscă banii celor din străinătate dacă nu sunt „justificaţi”

Guvernul a adoptat hotărârea prin care se confiscă banii nejustificați ai celor din străinătate. Senatorul …

2 comentarii

  1. MARS ACASA ::::HE HE::::: creadeai ca nu se mai termina???? ….. jagadai

  2. PROBA!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.