Judecătorii s-au autosesizat! Schimbare de pedeapsă pentru PATRONUL unei școli de șoferi condamnat în dosarul ”Mafia permiselor”

setifarm

Patronul școlii de șoferi ”Setifram”, Gheorghe Frățilescu, condamnat pentru luare de mită și trafic de influență în dosarul ”Mafia permiselor” și într-o altă cauză similară alături de un cursant, a trecut prin mari emoții după ce judecătorul delegat cu executarea din cadrul Tribunalului Gorj s-a sesizat cu privire la faptul că pedepsele aplicate în cele două cauze sunt concurente și a solicitat instanței revocarea sau suspendarea executării pedepsei.

fratilescu-instrct2

Gheorghe Frățilescu, instructor auto și administrator al școlii de șoferi ”Setifram” a fost condamnat în ianuarie și mai 2014, în două dosare în care a fost judecat pentru comiterea unor infracțiuni de luare de mită și trafic de influență. În dosarul ”Mafia permiselor”, Frățilescu a primit 2 ani şi 6 luni închisoare, iar în altul, în care a fost judecat alături de un cursant, aceeași pedeapsă, plus un termen de încercare de cinci ani.
Judecătorul delegat cu executarea din cadrul Tribunalului Gorj s-a sesizat cu privire la faptul că pedepsele aplicate în cele două cauze sunt concurente și a solicitat instanței revocarea sau suspendarea executării pedepsei astfel, judecătorii au anulat suspendarea executării pedepsei sub supraveghere și au urmat procedurile legale, ca în final, după contopirea pedepselor, să stabilească o singură pedeapsă de 2 ani şi 6 luni de închisoare, cu suspendare pe un termen de încercare de 6 ani şi 6 luni. Judecătorii au dedus durata reţinerii şi arestului preventiv al lui Frăţilescu de la data de 11 noiembrie 2013 la 17 ianuarie 2014.

loading...
Loading...

Citește și

Summitul de Integritate pentru Prosperitate organizat la Târgu Jiu!

Transparency International Romania în parteneriat cu Griffiths School of Management, Rotary Club Targu Jiu si …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *