Kaufland face angajări. Vezi ce posturi sunt vacante

Kaufland continuă angajările în ţară. Iată oferta de muncă disponibilă la Kaufland şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi.

Kaufland angajează pe postul de manager de magazin.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, cunoaşte mediul de business şi retail, are foarte bune abilităţi de comunicare, coordonare şi motivare a unei echipe, spirit antreprenorial, experienţă de conducere în mediu procedural, spirit antreprenorial. Candidatul ideal pentru acest post e dinamic, proactiv şi orientat spre rezolvarea problemelor, e flexibil, adaptabil şi dispus la relocare.

Kaufland angajează pe postul de asistent analist debutant.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare, bune cunoştinţe de operare PC, cunoştinţe de engleză, eşti flexibil, ai bune abilităţi de comunicare.

Kaufland angajează pe postul de funcţionar SAP.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare în domeniul economic sau tehnic, cunoştinţe de engleză, de lucru la PC, bune abilităţi de comunicare, organizare, prioritizare, spirit de echipă, e flexibil şi poate respecta termenele-limită. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă SAP.
Kaufland angajează pe postul de manager proiect junior.
Te califici pentru acest post dacă ai studii de specialitate în domeniul construcţiilor sau instalaţiilor, eşti bun organizator şi coordonator, eşti flexibil, ştii să lucrezi la PC, ai cunoştinţe de engleză şi/sau de germană şi nu în ultimul rând – ai permis de conducere categoria B.

Kaufland angajează pe postul de asistent de marketing.
Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în domeniu, e atent la detalii, ştie să lucreze la PC, e flexibil, proactiv, organizat, are abilităţi de comunicare. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au foarte bune cunoştinţe de engleză.
Kaufland angajează pe postul de funcţionar producţie publicitară.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare cu profil economic, cunoştinţe foarte bune de engleză sau germană, ştii să lucrezi în MS Office, eşti atent la detalii, ai iniţiativă şi abilităţi de organizare.

Mai multe detalii gasiti la adresa: http://www.economica.net/kaufland-face-angajari-iata-posturile-vacante_125828.html#n

 

loading...
Loading...

Citește și

Incendiu puternic la chiliile mănăstirii!

Un incendiu a izbucnit, duminică-dimineaţă, la chiliile Mănăstirii Sf. Mina din localitatea Roşiori, pentru stingerea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.