marți , 17 octombrie 2017 - 16:22

Klaus Iohannis anunță un nou proiect de țară

Preşedintele Klaus Iohannis a participat la Palatul Cotroceni, alături de premierul Dacian Cioloş, guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isărescu, şi liderii partidelor parlamentare, la a doua rundă de consultări pe tema situaţiei create în urma referendumului din Regatul Unit al Marii Britanii.

La finalul acestor discuții, președintele a făcut o declarație de presă, în care a subliniat faptul că aceste consultări au fost ”constructive” și că toți cei prezenți și-au asumat un nou proiect de țară.

”Toți au fost de acord să participe la elaborarea acestui nou proiect de țară. Un proiect care vine la zece ani după ce România a devenit membră a UE. Acestă lucrare, acest proiect va fi elaborat într-un grup de lucru care va funcționa pe lângă Președinția României. Poate funcționa chiar și într-un an electoral. Vreau să subliniez caracterul foarte constructiv al discuției și faptul că toți liderii politici și-au asumat acest proiect. Din păcate, în România am avut destule proiecte de țară, strategii, care nu au fost implementate și nici nu au dăinuit, pentru că a lipsit consensul politic. Vom elabora împreună acest proiect de țară, vom stabili care este locul României, rolul și nivelul de ambiție în UE” a declarat Klaus Iohannis.

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: A băgat TEROAREA în ei! Și-a AGRESAT COPIII și FOSTA SOȚIE

La data de 16 octombrie a.c., Poliţia Oraşului Ţicleni a fost sesizată prin apelul 112 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.