Klaus Iohannis anunță un nou proiect de țară

Preşedintele Klaus Iohannis a participat la Palatul Cotroceni, alături de premierul Dacian Cioloş, guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isărescu, şi liderii partidelor parlamentare, la a doua rundă de consultări pe tema situaţiei create în urma referendumului din Regatul Unit al Marii Britanii.

La finalul acestor discuții, președintele a făcut o declarație de presă, în care a subliniat faptul că aceste consultări au fost ”constructive” și că toți cei prezenți și-au asumat un nou proiect de țară.

”Toți au fost de acord să participe la elaborarea acestui nou proiect de țară. Un proiect care vine la zece ani după ce România a devenit membră a UE. Acestă lucrare, acest proiect va fi elaborat într-un grup de lucru care va funcționa pe lângă Președinția României. Poate funcționa chiar și într-un an electoral. Vreau să subliniez caracterul foarte constructiv al discuției și faptul că toți liderii politici și-au asumat acest proiect. Din păcate, în România am avut destule proiecte de țară, strategii, care nu au fost implementate și nici nu au dăinuit, pentru că a lipsit consensul politic. Vom elabora împreună acest proiect de țară, vom stabili care este locul României, rolul și nivelul de ambiție în UE” a declarat Klaus Iohannis.

loading...
Loading...

Citește și

ISU Gorj scoate la concurs posturi de ofițer și subofițer! Încadrare directă din sursă externă! Vezi când se fac ÎNSCRIERILE!

COMUNICAT DE PRESĂ Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Lt.col. Dumitru Petrescu” al Judeţului Gorj organizează …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *