L-a lăsat să aibă grijă de casă, dar i-a furat TOȚI BANII

e4uro

Un bătrân din comuna Plopșoru s-a ales cu dosar penal după ce a furat banii unui tânăr care avusese încredere în e. totul s-a întâmplat în vreme ce tânărul lipsea de acasă. Nici prin cap nu i-a trecut că bătrânul îl va jefui.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Plopşoru au fost sesizaţi, duminică, de un bărbat, de 38 de ani, din comuna Plopşoru, despre faptul că un bărbat, de 60 de ani, din aceeași localitate, a pătruns în locuința lui de unde i-a sustras suma de 400 euro. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că suspectul, profitând de faptul că proprietarul nu se afla la domiciliu, ar fi pătruns în locuință și a sustras suma de 400 euro, acesta fiind lăsat de proprietar să aibă grijă de gospodărie pe perioada cât a fost plecat în străinătate, iar după revenirea în țară, i s-a permis să locuiască în continuare într-o anexă a gospodăriei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt.

loading...

Citește și

Supraveghere video în Parcul Central şi la Coloana Infinitului!

Consilierii locali de la Târgu Jiu au aprobat proiectul de hotărâre privind aprobarea Documentației Tehnice …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.