duminică , 24 septembrie 2017 - 2:35

L-a lăsat să fie tată. Dar cu o altă femeie!

Andreea Marin divorțează de Tuncay Ozturk căruia nu i-a putut oferi un copil, așa cum acesta își dorea, din cauza celor două sarcini extrauterine pe care le-a avut și în urma cărora ar fi putut să-și piardăă viața. Fizioterapeutul turc îşi dorea nespus un bebe de la cea pe care a numit-o cândva ”femeia visurilor sale”, ceea ce însă, se pare,  Andreea nu i-a putut oferi. Nu că nu ar fi vrut, dar sechelele rămase după cele două sarcini extrauterine din trecut, avute cu ceilalți doi foști soți ai săi, Cristian Gheorghiţă şi Ştefan Bănică junior, când ar fi putut să-și piardă viața, nu i-au mai permis acest lucru, spun surse din preajma ei. Tuncay i-ar fi propus varianta fertilizării și chiar s-a implicat, în ultimul timp, să convingă cât mai multe femei ce nu puteau fi mame, să facă acest lucru. Faptele însă arată că Andreea a ales însă altă soluție. Ea l-a lăsat liber pe Tuncay să fie tată! Dar cu o altă femeie!

Sursa http://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/exclusiv-andreea-marin-divorteaza-de-tuncay-ozturk-motivul-dat-liber-sa-devina-tata-1639914

loading...

Citește și

Previziuni ÎNGROZITOARE până la sfârșitul lui 2017!

După ce a prezis tragedia de la 11 septembrie 2001 și că cel de-al 44-lea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.