sâmbătă , 16 decembrie 2017 - 9:22

La întâlnirea de taină, Cârciumaru a hotărât ca în locul său sa fie PRIMAR Adi Tudor

Florin Cârciumaru este sigur că stăpânește partidul. Într-o întâlnire de taină, la care a mai participat Mihai Weber și Adi Tudor, s-a discutat inclusiv de cine va fi primarul Municipiului Târgu Jiu. Florin Cârciumaru s-a exprimat că această funcție va trebui ocupată de Adi Tudor. În cadrul acelei întâlniri, s-a discutat și despre ce ar trebui să facă astăzi, la întâlnirea cu primarii, prilej cu care același Florin Cârciumaru a spus: „Dă-i dracu, nici nu o să îi mai bag în seamă mâine, o să se liniștească… Ciocea și Câmpeanu sunt cei mai guralivi”. Mihai Weber părea să-l încurajeze pe Florin Cârciumaru, spunând despre aceștia: „Stați, domnule, liniștit că până la URMĂ ȘI Ciocea și Câmpeanu sunt doar niște țărani și apoi ei sunt primari pentru că dumneavoastră și partidul i-ați susținut”. La această întâlnire, Adi Tudor nu a avut opinii, a jucat doar rolul „martorului la căratul apei”. Vă vom ține la curent cu ce se va întâmpla la sediul partidului. Se pare că ce a spus Cârciumaru la „întâlnirea de taină” a pus în aplicare astăzi. Cel puțin, până la un anumit moment, Florin Cârciumaru nu i-a băgat în seamă pe primari, spunând că are treburi la primărie și că nu are timp de ei.

loading...
Loading...

Citește și

Barbatul accidentat la Bârsești a DECEDAT!

Barbatul in vârstă de 67 de ani accidentat la Barsesti in aceasta dupa-amiază a murit …

2 comentarii

  1. Hot nenorocit! Spagar de 2 lei. Nesimtitule pleaca odata!

  2. Mâncaţivă de cur unul pe celalalt așa trebuie, bătaie pe ciolan, votați votați dragi cetățeni votați hoţi care au distrus gorjul 26 de ani……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.