Lădaru îşi întreabă prietenii de pe Facebook cum să voteze în Consiliul Local

Ladaru

Eduard Lădaru, consilierul local din partea ALDE, a postat ieri pe pagina sa de Facebook un mesaj în care le cere  prietenilor virtuali un sfat. Acesta nu ştie cum să voteze un proiect în şedinţa de Consiliu Local. 

Proiectul prevede acordarea sumei de 50.000 de lei pentru renovarea unei biserici. Proaspătul consilier vrea să afle părerea contribuabililor legat de modul în care primăria alocă fonduri pentru diverse investiţii. „Întrucât pe data de 25 iulie 2016 va avea loc ședința de Consiliu Local al Municipiului Târgu Jiu, iar unul dintre proiectele de hotărâre este ca municipalitatea să aloce 50.000 lei pentru lucrări la o biserică (cerere care vine din partea preotului … nu din partea enoriașilor), VREAU SĂ VĂ CER PĂREREA cu privirea la votul pe care ar trebui să mi-l exprim în ședința de Consiliu Local.
P.S. De principiu … aș prefera ca banii să fie redirecționați către premii pentru elevi sau pentru sportivi…daaaaaar …… aștept punctul de vedere al persoanelor care doresc să se implice în procesul decizional al Consiliului Local”, a scris Lădaru pe Facebook.

loading...
Loading...

Citește și

Anunț ANAF pentru gorjeni!

Marţi, 05 iunie 2018, de la ora 12:00, la sediul Primăriei oraşului Rovinari, specialiștii Administraţiei …

2 comentarii

  1. Un avocat corupt până în măduva oaselor.

  2. Da Ladaru, fă-te ca intrebi( sa te afli in treaba)! Pai ditamai” un politician cunoscut” cum va botează pe voi unii( era sa scriu ziaristi), nu știi ca majoritatea elevilor NU voteaza? Iar cei premianți, cei care ar merita sa primească câte ceva ” din mila marieitale ” , își serbează majoratul pe la Londra, Paris, Massachusetts si probabilitate mare sa nu audă vreodata ca a vrut unul Ladaru& Compania să i premieze? Si sportivii S-ar putea sa fie in cantonament? Așa ca da-ți un pumn in mecla, inegresteti un ochi si Votează cu popii! Te-au obligat! Ce e aia” as vrea ….de principiu” ? Principiu vaselor comunicante? In politica? I-ați bai băiete consilier de imagine ca te descalifici ca ” cunoscut politician” ( scuzați cacofonia, S-a nimerit😀😀), te bagă ” solicitantul” doua duminici in gura enoriașilor, 4 acatiste si nu te mai Votează nici măicuța ta! Deci, ai înțeles? Votezi conform conștiinței! PENTRU!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.