Laurenţiu Ciobotărică şi DNA Craiova au contestat decizia judecătorilor!

ciobotarica si jianu

Directorul general interimar al CEO, Laurenţiu Ciobotărică, a contestat, vineri, măsura de control judiciar instituită de instanţa doljeană. Şi DNA Craiova a contestat decizia judecătorilor.

Judecătorii au respins propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Direcţia Naţională Anticorupţie- Serviciul Teritorial Craiova faţă de inculpaţii Ciobotărică Ion Laurenţiu şi Jianu Dorina.

Interdicţii

Instanţa a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de Laurenţiu Ciobotărică pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 26.05.2016 până la data de 24.07.2016 inclusiv. În privinţa interdicţiilor, pe timpul cât se află sub control judiciar, acesta trebuie să respecte următoarele obligaţii: – să se prezinte la organele de urmărire penală, la judecătorul de drepturi de libertăţi, judecătorul de cameră preliminară sau la instanţă ori de câte ori este chemat; – să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; – să se prezinte la Poliţia com Răzvad, jud Dîmboviţa, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte este chemat; – să nu depăşească limita teritorială a României decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar; – să nu comunice cu inculpaţii Jianu Dorina, Antonie Daniel şi martorii Radu Cristian Eugen, Medinţu Aurel, Petroniu Ion, Slăvulete Ioana Delia, Boca Vasile, Olaru Sorin aspecte ce ţin de prezenta cauză, sau cu membrii familiei acestora, direct sau indirect. În baza art. 215 alin. 3 C. pr.pen. atrage atenţia inculpatului Ciobotărică Ion Laurenţiu că în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor stabilite în sarcina sa, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. Obligaţiile Dorinei Jianu, director al departamentului Juridic sunt să se prezinte la organele de urmărire penală, la judecătorul de drepturi de libertăţi, judecătorul de cameră preliminară sau la instanţă ori de câte ori este chemat; – să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; – să se prezinte la Poliţia Municipiului Tg Jiu, jud Gorj, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte este chemată; – să nu depăşească limita teritorială a României decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar; – să nu comunice cu inculpaţii Ciobotărică Ion Laurenţiu, Antonie Daniel şi martorii Radu Cristian Eugen, Medinţu Aurel, Petroniu Ion, Slăvulete Ioana Delia, Boca Vasile, Olaru Sorin aspecte ce ţin de prezenta cauză, sau cu membrii familiei acestora, direct sau indirect.


loading...
Loading...

Citește și

Mafioții de pe Centura Tg-Jiului AU DISPĂRUT! Italienii, obligați să le plătească sume importante afaceriștilor țepuiți. Varianta de ocolire, ÎN AER!

Italienii acuzați, în toamna anului trecut, că au țepuit mai multe firme din Gorj și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.