duminică , 22 octombrie 2017 - 22:24

Leacuri băbești

Leacuri pentru potență. Află ce remedii cresc apetitul bărbaților!

leacuri1

Semințe de schinduf
Acest remediu acționează ca un tonic general, iar după 2-3 zile de consum, se poate observa o ,,reînviere” a apetitului sexual.
Se realizează un macerat la rece din 1 linguriţă de seminţe de schinduf, măcinate, la 250ml apă rece – se lasă la macerat 5-6 ore, după care se fierbe 5-6 minute la foc încet, se strecoară şi se îndulceşte cu miere. Această cantitate se consumă în cursul zilei, cu înghiţituri mici.
Cardamonul
Poate nu întâmplător, cardamonul este numit de orientali și sămânţa dragostei. Este recomandat pentru mărirea potenţei masculine, combaterea ejaculării precoce, dar și ca afrodisiac atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi.
În cure mai lungi, poate fi folosit sub formă de pulbere, 1-1,5 grame de patru ori pe zi, sublingual. Timpul de macerare al tincturii de cardamon este de 6-8 zile. Se ia 1ml de 3 ori pe zi, diluată în apă.

loading...
Loading...

Citește și

Leacuri băbești

Oţet Şosetele îmbibate în oţet sau alcool medicinal ajută la scăderea febrei, atunci când aveţi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.