Leacuri băbești

Leacuri băbeşti pentru dureri de dinţi

leacuri1

– Ia un tampon de vată înmuiat în esenţă de vanilie sau coniac şi presează-l pe dintele bolnav.
– Uleiul de cuişoare este cunoscut ca un bun tratament pentru durerile de dinţi. Înmoaie un tampon de vată în ulei de cuişoare şi presează-l pe zona dureroasă. De asemenea, durerea de dinţi se ameliorează dacă se mestecă două, trei cuişoare.
-Un alt remediu natural este usturoiul. Curăţă un căţel de usturoi şi presează-l pe dinte. Sucul usturoiului este un anestezic natural şi eficace care acţionează imediat. Dacă te obişnuieşti să mănânci usturoi proaspăt, crud, în fiecare dimineaţă, dinţii se vor întări şi nu vor mai fi atât de sensibili la vreme rece sau la mâncărurile dulci.
– Ceapa are aceleaşi proprietăţi şi este excelentă pentru întărirea danturii. Se mestecă timp de trei minute zilnic, iar durerile te vor ocoli.
– Lămâia este o importantă sursă de vitamina C, dar şi un bun remediu pentru dinţii afectaţi de alimentaţia improprie. Atât în cazul durerilor de dinţi, cât şi pentru menţinerea sănătăţii lor, spală-ţi gura cu sucul unei lămâi dimineaţa, imediat cum te-ai trezit. Bacteriile şi tartrul vor fi îndepărtate şi vei avea o dantură curată şi o respiraţie proaspătă.
– Pune într-un pahar cu apă călduţă o jumătate de linguriţă de sare şi clăteşte gura cu această soluţie la interval de câteva ore.
– Pune câteva frunze de oregano într-o cană cu apă clocotită, ţine-le timp 5 minute şi lasă infuzia să se răcească. Apoi fă gargară.
– Aplicarea unor pachete cu gheaţă pe obraji reduce durerea de dinţi.
– Taie un castravete în felii subţiri şi presează cu acestea dintele afectat.
– Pune un săculeţ de ceai în apă îngheţată. Aplică acest săculeţ îngheţat pe zona afectată pentru a scăpa de durere.
– Prepară o pastă din piper negru şi frunze de busuioc şi aplică pe zona dureroasă.
– O gură de ţuică sau de whiskey poate ajuta în cazul durerilor de dinţi.
– Tămâia pusă în gaura măselei cariate omoară nervul.

loading...
Loading...

Citește și

Bancul zilei

– Am avut parte de prima giugiuleală. – Şi ?! Spune tot ! – Păi..chestiile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *