vineri , 15 decembrie 2017 - 4:39

LEGE pentru preoți! Ce BENEFICII le pregătește statul!

Pe modelul medicilor sau al profesorilor care muncesc în mediul rural, autoritățile locale ar putea fi obligate prin lege să acorde locuințe sociale preoților, care primesc parohie în comunele sau orașele unde se stabilesc să muncească, dacă ”Legea preoților”, ce urmează să fie depusă la Parlament, va fi votată de senatori și deputați.

Concret, fiecare primărie din România va fi obligată să pună la dispoziție o locuință de serviciu preoților, indiferent de cultul pe care-l reprezintă atunci când se prezintă la noul lor loc de muncă.

”Sunt foarte mulți preoți care stau prin chirie sau fac naveta zilnic ca să vină să-și păstorească enoriașii.Aceștia au lefuri foarte mici,în special cei tineri,iar după ce își plătesc dările nu mai rămân cu aproape nimic.Așa cum primesc medicii sau profesorii,așa ar trebui să fie tratați și preoții.Să le fie subvenționată măcar o parte din chirie”, declară pentru Libertatea inițiatorii legii.

loading...
Loading...

Citește și

Loteria bonurilor fiscale, o nouă extragere pe 17 decembrie

Loteria bonurilor fiscale, o nouă extragere pe 17 decembrie. Extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.