Legea energiei, aviz favorabil, din partea Comisiei pentru transporturi şi energie din Senat

„Proiectul pentru modificarea şi completarea Legii energiei electrice şi a gazelor naturale nr.123/2012 a primit ieri,  aviz favorabil, din partea Comisiei  pentru transporturi şi energie din Senat.  S-a făcut astfel, încă un un pas important pentru Sistemul Energetic Național, din punct de vedere al sustenabilității energetice a României pe termen mediu și lung.

Demersul de modificare a Legii energiei a fost inițiat de senatorul Dian Popescu şi de deputatul Scarlat Iriza şi  susţinut de preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.  Prezenţi ieri în Comisia  pentru transporturi şi energie din Senat, liderii ALDE şi reprezentantul CEO,  şi-au exprimat convingerea, că în cel mult o lună de zile, legea va fi publicată în Monitorul Oficial, iar Complexul Energetic Oltenia va deveni pionul principal în piaţa vânzării de energie .

Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii energiei electrice şi a gazelor naturale, va fi supusă la vot, săptămâna viitoare, în plenul Senatului”, se arată într-un comunicat ALDE Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

ACUM! PATRU victime în accidentul de la Câmpu Mare! O persoană este inconştientă şi o alta încarcerată!

ISU Gorj a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localitatii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.