vineri , 28 aprilie 2017 - 7:23

Legea energiei, aviz favorabil, din partea Comisiei pentru transporturi şi energie din Senat

„Proiectul pentru modificarea şi completarea Legii energiei electrice şi a gazelor naturale nr.123/2012 a primit ieri,  aviz favorabil, din partea Comisiei  pentru transporturi şi energie din Senat.  S-a făcut astfel, încă un un pas important pentru Sistemul Energetic Național, din punct de vedere al sustenabilității energetice a României pe termen mediu și lung.

Demersul de modificare a Legii energiei a fost inițiat de senatorul Dian Popescu şi de deputatul Scarlat Iriza şi  susţinut de preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.  Prezenţi ieri în Comisia  pentru transporturi şi energie din Senat, liderii ALDE şi reprezentantul CEO,  şi-au exprimat convingerea, că în cel mult o lună de zile, legea va fi publicată în Monitorul Oficial, iar Complexul Energetic Oltenia va deveni pionul principal în piaţa vânzării de energie .

Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii energiei electrice şi a gazelor naturale, va fi supusă la vot, săptămâna viitoare, în plenul Senatului”, se arată într-un comunicat ALDE Gorj.

loading...

Citește și

Vreme caniculară!

Astăzi, în Romînia, valorile termice vor continua sã creascã, vremea devenind deosebit de caldã pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.