Legea energiei înseamnă voturi. Și niște minți întunecate

claudiu_mateiAm înțeles, în ultimele zile, ce-a fost, în realitate, cu zbaterea asta mediatică, publică, pentru modificările la Legea energiei. Am înțeles că, mai presus de orice, chiar de CEO și viitorul județului, parlamentarii gorjeni care n-au făcut nimic, dar absolut nimic, în mandatul care se încheie curând, vânează voturi și mai vor încă unul. Ce Legea energiei? Prosteală livrată electoratului. Ce merite? Campanie mediatică exagerată pentru șmecheri.

Să mă explic: inițial, când s-a vorbit pentru prima oară de acele modificări, erau la masă trei inițiatori și câțiva specialiști din CEO. După reacțiile Consiliului Concurenței și ANRE, doar vreo două persoane puteau explica ce-i cu mixu’, cu megawații, restul au tăcut. A revenit în discuție Legea, liberalii au jucat fals în Senat, dar au dres-o în Cameră, iar pe inițiatori i-au despărțit interesele politice, orgoliile și un băgător de seamă. A început scandalul, au apărut acuzațiile, la nivel de grupa pregătitoare de la grădiniță: cine a scris comunicatu’, cine a furat cariocile? În fine, trebuie să-i menționez și pe sindicaliști, (îi uitasem!) care s-au dus și ei să-și facă poze în Parlament ca să-și pună pe facebook, că n-am văzut rostul prezenței lor la balcon. Aaa, ba da, ne-a servit-o unu’ din rever, relativ recent: s-au dus să-i spioneze cu telefoanele pe parlamentarii neascultători.

Și după ce s-a terminat toată nebunia, deci modificările la lege au trecut de parlament și aceasta urmează doar să fie promulgată, apare senatorul Dian Popescu și o dă pe-a grea: ”Antonie să-și dea demisia, dacă nu e în stare. Să termine cu șpăgile…”. Abia acum am înțeles: deci, dacă-ți povestește unul ;i altul despre minerit, înseamnă că deja te pricepi la chestia asta cu lignitul, cu stocurile și dacă, aparent, ești pe val poți cere demisii. Pe principiul ăsta, adică tot lătrând, se pot face și numiri, că dacă nu, se trece la amenințări cu dezvăluiri în conferințe de presă. Aoleu! S-a enervat domnul senator, sau a fost pus să se enerveze…Eu credeam că li s-au mai luminat mințile de la atâta curent electric, dar îmi dau seama că nu. Nu e bine domnule ”Marius”, pardon, domnule Dian Popescu, nu e bine…

loading...
Loading...

Citește și

Corupția și indiferența ucid în continuare

Acum un an, România s-a trezit în fața unei tragedii fără margini, ce a modificat …

Un comentariu

  1. Justiție oarba

    Mitocanule sau mai bine zis șantajistul care ești si care ai fost la reeducare pe Alexandrii, tu ceai făcut in afara de a scrie la comanda domnule si a încerca sa-sti arogi anumite drepturi …..! Ești o scursura in adevăratul sens al cuvântului tig..ule.
    Poți sa ștergi mesajul Matei insa caracterul tau murdar rămâne, ești , ai fost si bei ramane un sclav al banului si o mizerie de jurnalist , iti faci meseria si colegi de ras !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.