marți , 12 decembrie 2017 - 2:43

Leiders vrea să asigure CONSULTANȚA la CE Oltenia

ceo01-klaus

După ce și-a depus extrem de gălăgios demisia din Directoratul CE Oltenia, la Consiliul de Supraveghere, Klaus Leiders a transmis opiniei publice că își oferă serviciile de consultant dacă această companie îl va angaja.
Klaus Leiders își motivează decizia: „Informația potrivit căreia am înaintat demisia mea către CS este adevărată. Am venit în echipa de conducere a CE Oltenia deoarece îmi place schimbarea și din convingerea că pot ajuta compania să revină pe linia profitabilă. În data de luni, 5 septembrie 2016, am fost oficial informat că proiectul meu privat a fost finanțat și este necesară prezența mea imediata la Londra pentru semnarea contractului și începerea proiectului. La nivelul CE Oltenia există un conflict de interese clasic și a trebuit să iau aceasta decizie pentru a-mi urma proiectul privat. Dar, cred cu tărie că soarta CE Oltenia poate fi schimbată în sens pozitiv, dacă toate părțile acționează în aceeași direcție. Din acest motiv am transmis către CS că doresc să rămân implicat în conducerea companiei dintr-o alta poziție, consultant sau alta forma care se va decide. Viitorul angajaților CE Oltenia este foarte important și sper ca soluțiile constructive vor fi găsite în scurt timp“.
loading...
Loading...

Citește și

3,71 de milioane de lei pentru transportul salariaților SE Rovinari

Complexul Energetic Oltenia a scos la licitație pe data de 7 decembrie „transportul salariaților, de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.