Lemnaru se EXTINDE! Vezi ce vrea să mai facă!

ana-lemnaru-si-parintii

În ședința Consiliului Local care a avut loc ieri a fost aprobată hotărârea de „concesionare fără licitație publică a terenului în suprafață totală de 5.000 mp(…), situat pe Insula râului Jiu în vederea amenajării unei zone de agrement” se arată în hotărâre.

Firma lui Călin Lemnaru spune că are nevoie de acest teren pentru extinderea construcțiilor: „ (…) Vă rog să aprobați atribuirea suprafeței de 5000 mp conform planului de situație anexat, (…), pentru extinderea construcțiilor pe terenurile alăturate, la cererea proprietarului. (…) Atribuirea suprafeței suplimentare prin aprobarea încheierii unui act adițional la contractul de concesionare nu afectează nici suprafața parcului de la sud de locație și nici suprafața destinată organizării și desfășurării manifestărilor publice, cu mențiune că latura de apus dintre locația concesionată și Râul Jiu nu poate fi utilizată decât ca zonă de protecție și spații verzi amenajate. (…) Societatea va realiza lucrările de amenajare a obiectivului și va achita o redevență mărită către bugetul local(…) , oferind și locuri suplimentare de muncă”, se arată în cererea realizată de firma lui Lemnaru și adresată Consiliului Local al municipiului Târgu Jiu.
loading...
Loading...

Citește și

ANUNȚ important din partea magazinului Lidl!

Reprezentanții magazinelor Lidl au transmis un comunicat de presă în care ne informează că au …

7 comentarii

  1. Nu va mai saturati ba… vreti tot orasul al vostru… Pe-ai 2 metri patrati la Ciocarlau i-ati concesionat?

  2. Nea Florine , de ce nu i concesionezi lui Lemnaru si cladirea Primariei ? Poate si Prefectura ca tot dormiti in ele degeaba ?

  3. carciumaru trebuie sa raspunda la cateva intrebari privind activitatea firmelor de pe insula ..sau cheltuit peste 34 miliarde lei vechi bani publici pentru amenajarea insulei ca sa faca intrarea mai frumoasa si curata nuntasilor de la acel restaurant ?? are actiuni la acel complex ???(ascunse sau pe fata :)) ??? ) toate mesele festive cu ocazia zilei pensionarilor (votanti psd ??) se fac la acel restaurant , de ce ????? care organe ale statului ii vor pune aceste intrebari care asteapta raspuns ???

  4. Cel mai simplu este să fie lăsat fără clienți și atunci încet, încet se închide. Nu-i mai închiriați localul de pe Însuliță pentru nunți, botezuri,revelioane alte petreceri, că vorba aia , orașul e plin de restaurante și o să vedeți cum o să chițăie Lemnaru. Așa, voi îi dați bani, , vă plângeți. Am aflat că deja meniurile sunt de doi bani, porții multe și de proastă calitate, pește congelat, pui la vrac și alte produse luate de lemnaru personal din kaufland. A crescut prețul meniului, iar de revelion un balamuc și o înghesuială că nu e nimic frumos. Singurul lucru bun e parcul amenajat până la el, pe care nici măcar el nu i-a făcut, l-a ajutat cârciumaru din banii primăriei. Și voi tot pe ăștia i-ați votat. Să vă fie de bine cu ei!

  5. Caragea Viorel

    De ce nu il intrebati pe domnul Florin Carciumaru cum a angajat in Primaria Targu-jiu dupa casatoria ficei cu domnul Calinoiu pe cei doi frati ai ginerelui sau si pe una dintre sotii,odata 3 TREI persoane iar anterior isi angajase nepotul,pe fosta sotie a lui si pe sora fostei sotii,deci iara 3 TREI personae,in total in Primaria Targu-jiu lucreaza 6 personae rude si angajate prin trafic de influenta,normal at fi ca DNA-ul care este inexistent in Gorj sa se autosesizeze cum s-au facut angajarile in aceste cazuri si daca sunt legale,deoarece cei doi frati ai ginerelui se lauda umflati in pene toata ziua cu influenta lor care o au in Primarie,mai mult isi permit sa plece cand vor din timpul serviciului,le place mult berea de la terasa de la casa de cultura in timpul serviciului.Sa vedem cine are curaj din presa locala la o conferinta de presa a domnului Primar sa-l intrebe despre acest subiect fierbinte!!!!!??????

  6. Se extinde Lemnaru ? Adica ii creste burta dupa ceafa ? In lung si in lat sau si pe inaltime ? Burta bineinteles . Sau este vorba de extinderea insulitei ? O sa o construiasca din cauciuc fiindca peste 2-3 ani nu mai are unde sa se extinda ,,,,,Lemnaru cu asociatul sau din umbra nea Florin .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *