sâmbătă , 24 iunie 2017 - 11:38

Liberalii au depus listele. Vor un Parlament curat

liberali

Organizația județeană Gorj a PNL a depus, ieri, la Biroul Electoral Judeţean, dosarele candidaților pentru alegerile parlamentare. La Camera Deputaţilor lista este deschisă de preşedintele filialei județene Dan Vîlceanu, iar la Senat primul loc îl ocupă actualul senator Tudor Barbu.
Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a declarat la depunerea candidaturilor că își dorește un Parlament curat. ”Am reușit, liberalii din Gorj, să construim o echipă redutabilă, o echipă cu oameni performanți, serioși și, o echipă, așa cum își doresc oamenii, curată, asupra căreia nu planează niciun fel de suspiciune privind lucruri necurate. Și cred că vom reuși să transmitem oamenilor că și noi, liberalii, ca și ceilalți cetățeni, ne dorim un Parlament curta”, a precizat Vîlceanu.

loading...

Citește și

Vezi BONUL câștigător al lunii MAI!

Bonurile fiscale emise în data de 30 mai 2017, cu o valoare de 59 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.