Liceul din Ţicleni, premiat la Palatul Parlamentului

Diploma-de-onoare-liceu-Ticleni

Liceul Tehnologic Ţicleni a câştigat ediţia din acest an a Competiţiei Naţionale „Şcoala Europeană”. Certificatul este valabil pentru o perioadă de trei ani, după care unitatea de învăţământ trebuie să candideze din nou pentru a-şi păstra titlul de „Şcoală Europeană”. 

Premierea a avut loc, vineri, la Palatul Parlamentului. La eveniment a participat atât primarul Radu Constantin, Ion Ișfan, șeful IȘJ Gorj, cât şi directorul liceului, Mihai Istrate. „Vineri, 17 iunie, la Palatul Parlamentului din București, în prezența doamnei senator Ecaterina Andronescu și a domnului ministru Adrian Curaj, a avut loc festivitatea de premiere a câștigătorilor Competiției Naționale „Şcoală Europeană” – ediția 2016. Cu acest prilej au fost recunoscute rezultatele din ultimii trei ani școlari și dimensiunea europeană a Liceului Tehnologic Țicleni – singura instituție de învățământ din județul Gorj premiată la această ediție!”, a declarat Mihai Istrate, directorul liceului. La competiţie au fost luate în considerare următoarele proiectele şi activităţi: Programul de Învăţare pe Tot Parcursul Vieţii (LLP 2007-2013), Erasmus+ (2014-2020), eTwinning, Euroscola, Juvenes Translatores, Europa-casa noastră, Lider European etc; derulate de şcoli în parteneriat cu ambasade, universităţi şi şcoli din Uniunea Europeană, companii europene, asociaţii profesionale europene, ONG–uri cu scop educaţional/de formare profesională care activează la nivel european etc.; finanțate din fonduri structurale, în care școala este aplicant sau partener.

loading...
Loading...

Citește și

Ai cumpărat ASTA din LIDL? Conține SALMONELLA!

Producătorul austriac Estyria Naturprodukte GmbH recheamă preventiv produsul ”Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth, 500g”, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *