Lider amninţat cu MOARTEA!

Liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, a primit amenințări cu moartea din partea unui oficial sud-coreean. Situația tensionată dintre Nord și Sud tinde să escaladeze după ce liderul de la Phenian a fost amenințăt cu moartea.

Ministrul apărării din Coreea de Sud susține că există o echipă de elită pregătită să îl elimine pe Kim Jong-Un în cazul unui pericol nuclear iminent. Însuși Kim Jong-Un este îngrijorat de siguranța sa, notează CNN.

Americanul Bruce Cumings, specialist politic pe problemele din estul Asiei, precizează că ”nu cred că există un alt lider în lume apărat mai bine decât Kim Jong-Un.” Conform acestuia ”asasinarea lui Un ar însemna un război general în care Seulul ar fi distrus.”

Ginerele premierului Coreei de Nord consideră că pericolul unui asasinat vine chiar din Coreea de Nord. El a declarat că ”există o mare posibilitate ca cineva să îl asasineze pe Kin Jong-Un pentru a-și salva viața. Nu ar fi un plan organizat ci unul impulsiv”, a spus Kang Myund Do. El a fugit din Coreea de Nord din cauza asasinatelor comandate de liderul de la Phenian.

În ultimii ani, Kim Jong-Un a executat mai multe persoane pe care le suspecta că plănuiesc lovituri de stat. Printre cei executați s-a numărat chiar și unchiul său.

loading...

Citește și

Legenda Sfantului Gheorghe. Nimeni nu are voie să doarmă în această zi. Ce puteţi păţi?

Sfântul Mare Mucenic Gheorghe s-a născut în Cappadocia, într-o familie creștină, și a trăit în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.