LIDER: CEO NU mai poate face asta DE AZI!

ceo-cmk

Adolf Mureșan dă asigurări că nicio instituție din România nu mai poate pune piedici Complexului Energetic Oltenia să vândă energia produsă.

muresan-univers

Președintele Federației Univers susține că, după ce modificările la Legea Energiei au fost votate în Camera Deputaților, acum depinde de membrii Directoratului CEO să le fructifice în beneficiul companiei miniere. ”Depinde de cât sunt de deștepți cei din Directorat și cum știu să intre în afacere. Pot să se grupeze și pot să facă coșul ăla de energie. Pot să intre într-o linie dreaptă, să-și găsească parteneri pentru a garanta împreună o producție anuală de X terawați. Acum, se fac micile aranjamente sau agremente între producătorul pe cărbune și restul producătorilor pe energie mai ieftină. Totul depinde de Directoratul de la Târgu-Jiu ca să pună în aplicare modificarea Legii Energiei. CEO nu are cum să rămână pe dinafară, pentru că, acum, are posibilitate să găsească soluția să poată produce energie electrică cu cel puțin 2 lei mai mult decât prețul de cost al ei. Cărbunele e strategic, deși nimeni nu a vrut să-l considere așa până acum”, a declarat Adolf Mureșan.

CEO poate fi SALVAT

Liderul Federației Univers are încredere că managerul CE Oltenia, Ionel Ilie, fiind un cunoscător al pieței de energiei, poate lua decizii care să ducă la redresarea companiei miniere din punct de vedere financiar. „În funcție de cât de repede se mișcă Directoratul, se poate salva CEO. Acolo, e un om care poate să facă acest lucru, Ionel Ilie. E singurul care știe cum funcționează piața de energie și cum știe să acționeze în piața de energie.ANRE-ul nu are o problemă. Îți dă prețul final, dacă te încadrezi în prețul final, nu e o problemă, ANRE-ul nu-și bagă nasul. Tehnocrații ăștia să ne mai lase în pace. Ei au venit cu lecțiile lor învățate de la Bruxelles”, a mai precizat Adolf Mureșan.loading...
Loading...

Citește și

Planuri MARI în Energie!

Hidroelectrica analizează posibilitatea de a achiziţiona parcuri eoliene şi fotovoltaice în ţară, precum şi alte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *