LIDER: Condescu NU are MANDAT să reprezinte USMO în AGA Pandurii

parvulescu1

Dan Pârvulescu nu înțelege cum de membri asociați ai clubului Pandurii au stat la aceeași masă cu Marin Condescu, din moment ce conducerea USMO nu i-a acordat mandat să reprezinte uniunea la ședințele Adunării Generale a Acționarilor
Președintele Federației Naționale Mine Energie spune că nu-l interesează ce face fostul lider FNME la Pandurii. Îi transmite însă să nu folosească organizațiile sindicale pentru a accede în conducerea clubului de fotbal. “Nu mă interesează ce face Condescu la Pandurii. Eu, ca lider sindical, nu am treabă cu așa ceva. Este treaba dumnealui. Să dea Dumnezeu să reușească să rezolve problemele financiare de acolo, dar nu să folosească organizațiile sindicale pentru a accede în conducerea clubului. Poate, în nume propriu, poate să fie pus de domnii care sunt în AGA, de primărie, de Consiliul Județean, de Artego, dar de la sindicate nu are mandat.Chiar dacă ești președinte înscris la Tribunal cu mandatul expirat de nu știu cât timp finalizat, sunt anumite organe de conducere ale uniunii care îți dau dreptul să fii acolo sau nu. El, deocamdată, nu are nimic din partea niciunui organ de conducere. Dânsul s-a dus cu hârtia aceea de la Tribunal prin care, logic, că este înregistrat, atâta timp cât nu se înregistrează altcineva.Dar tot la fel de bine, domnii din AGA de la Pandurii trebuiau să-l întrebe dacă mai are mandat, pentru că pot să fiu înscris de 2000 de ani, dacă nu am mandat din partea organizației, cum reprezint acea organizație?”, a declarat Dan Pârvulescu.


loading...
Loading...

Citește și

Numărul INSOLVENȚELOR și DIZOLVĂRILOR de firme a CRESCUT!

Numărul societăţilor comerciale şi persoanelor fizice autorizate intrate în insolvenţă a crescut în primul trimestru …

Un comentariu

  1. De la care „sindicate ” nu are mandat , Parvulescule ? Tu de fapt pe cine reprezinti , in numele cui vorbesti ? Eu ,membru al sindicatului „MINERUL” Rovinari din 1991 , il mandatez pe Condescu sa ma reprezinte pe mine , ca membru al sindicatulului din care fac parte , in AGA Pandurii ! E , acum are si mandat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *