Lider de partid, SALVATOR într-un accident rutier

Duminică, un grav accident rutier a avut loc pe drumul naţional 22 Constanţa-Tulcea, aici unde un şofer a pierdut controlul autovehiculului pe care îl conducea. Printre cei care au fost martori la accident s-a aflat şi Daniel Constantin, fostul ministru al Agriculturii, actualmente copreşedinte ALDE.

Acesta se întorcea spre Bucureşti când a văzut maşina răsturnată şi a decis să se oprească şi să acorde primul ajutor victimelor, până la sosirea Ambulanţei.

Din câte se pare, automobilul s-a răsturnat după ce şoferul a pierdut vizibilitatea din cauza fumului produs de un incendiu de vegetaţie. În maşină se aflau doi bărbaţi, unul dintre ei fiind găsit chiar în stare de inconştienţă. La faţa locului au ajuns şi echipajele de salvare. Un alt martor aflat la faţa locului a filmat toată scena în care se vede cum Daniel Constantin s-a implicat în salvarea celor doi bărbaţi, relatează România Tv.

loading...
Loading...

Citește și

FOTO ÎNFIORĂTOR! I-a înfipt SOŢIEI cuţitul în piept şi a lovit-o în cap cu un ciocan! Apoi, a intrat cu maşina sub un TIR! Şi poliţiştii s-au îngrozit!

Pe modelul crimei de la Timisoara, un barbat de 40 de ani din Arad și-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *