LIDER din CEO ACUZAT de informaţii FALSE!

caldaruse02-cmk

Liderul Sindicatului Mine Energie Oltenia îl acuză pe vicepreședintele Federației Naționale Mine Energie că aruncă informații false în presa locală cu scopul de a obține un post de inspector social în CE Oltenia.
golea-cmk

Gabriel Căldărușe a reacționat după ce Marin Golea s-a lăudat că mai mulți membri SMEO au venit, în ultima perioadă, în Sindicatul Minerul Pinoasa Rovinari, atrași de faptul că Federația Națională Mine Energie a început să câștige în instanță sporul de tură al minerilor neîncasat din anul 2013. Președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia îl contrazice pe Golea. Gabriel Căldărușe susține că sindicalistul FNME minte și că are un interes personal, acela de a ajunge inspector social în Complexul Energetic Oltenia. „Ca să încep într-un spirit de glumă, vrabia mălai visează. Cred că domnul Golea are o mică frustrare. A picat examenul pentru postul de director într-un mod lamentabil și consideră dumnealui că singura variantă e să ocupe, cred, un post de inspector social. Din câte știu, la un moment dat, exista condiția că trebuie să ai minim 500 de oameni și cred că încearcă să se zbată să obțină o sinecură, cum a avut și până acum de fapt. În ceea ce privește Sindicatul Mine Energie Oltenia, pe zona respectivă, putem spune că avem un anumit plus față de cum am avut la început și pe ultimele trei luni avem o creștere a numărului de membri. Ceea ce dorește domnul Golea este să creeze o diversiune, care să aibă ca scop final ocuparea unui post de inspector social. Și, la ora actuală, ocupă un post în administrație, care nu știu dacă este tocmai compatibil cu funcția sindicală pe care o deține”, a declarat liderul Sindicatului Mine Energie Oltenia.

Golea: Căldărușe e cu capul în nori

Marin Golea spune că nu-l prea interesează acuzațiile lui Gabriel Căldărușe. Liderul FNME susține că nu este interesat să ocupe un post de inspector social în Complexul Oltenia. „Nu am această intenție, eu am postul meu. Am fost intervievat de o domnișoară și legat de acest proces și în rest nu am nicio intenție de acest gen. Căldărușe este cu capul în nori, nu știe despre ce e vorba, pentru că ei tot timpul s-au opus sau m-au atacat atunci când am negociat în 2013 acel spor. Eu știu ce am de făcut. Am făcut aceste demersuri pentru a demonstra că atunci nu s-a pierdut la contract, chiar s-a câștigat, numai că partea de energie a fost mai favorizată. Minerii noștri nu au avut curaj să implementeze acest spor și am fost nevoiți să apelăm la acțiuni în justiție. Ca și dovadă, am și câștigat și asta îi deranjează. Nici nu am dat publicității asta sau să fi făcut presiuni asupra oamenilor. Aceia care doresc să-și câștige drepturile din perioada anterioară, le spun că mai am deja alte 34 de acțiuni înaintate în instanță în acest sens. Nu comentez ce spune Căldărușe, este treaba dumnealui. Nici nu mă mai interesează”, a reacționat vicepreședintele Federației Naționale Mine Energie.

„Vrea sporul de tură și pentru membrii SMEO”

Gabriel Căldărușe a negat faptul că Sindicatul Mine Energie Oltenia ar avea o înțelegere cu administrația Complexului Energetic Oltenia de a nu da în judecată compania. Liderul sindical vrea ca șefii companiei să le acorde și membrilor SMEO sporul de tură, dacă deja a fost câștigat în instanță de mai mulți membri FNME. „Din punctul acesta de vedere, și noi la fel vom câștiga acești bani. Deci, nu este nicio problemă. Acel spor îl vom câștiga și noi pentru acea categorie de salariați care se încadrează aici. Acești bani îi vom câștiga și inclusiv membrii noștri de sindicat vor beneficia de acel spor de tură. Nu există niciun fel de înțelegere cu administrația. Ne vom duce în instanță, dacă efectiv, oamenii vor face cereri în instanță, noi îi ajutăm și vom face toate demersurile. Eu consider că un lucru de bun simț pentru conducerea companiei ar fi, în condițiile în care o parte din salariați au câștigat acest proces, ca să evite cheltuieli suplimentare pentru companie, să facă calcule foarte rapid și să dea acești bani la toți salariații din CEO”, a precizat Gabriel Căldărușe.
loading...
Loading...

Citește și

DNA, nou DOSAR liderului PNL pentru Transalpina!

Bucuria lui Ludovic Orban după hotărârea de achitare nu ar putea să ţină mult. DNA …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *