LIDER din CEO, CONTRE cu un SENATOR de Gorj. Ce ACUZAȚII își aduc!

rosca

Liderul Sindicatului Liber de la Cariera Roșiuța, Nelu Roșca, susține că senatorul Dian Popescu a intrat deja în campanie electorală.

Nelu Roșca a reacționat după ce Dian Popescu i-a cerut într-o conferință de presă demisia directorului Diviziei Miniere, Daniel Antonie, pentru faptul că CEO are depozitele de cărbune aproape goale. Sindicalistul din zona Motru nu înțelege în ce calitate a vorbit Dian despre activitatea Diviziei Miniere. Roșca e de părere că senatorul ALDE a intrat deja în campanie electorală .”În ce calitate a vorbit Dian Popescu despre stocurile de cărbune? Până acum, când s-au comis abuzuri evidente, ce-a făcut? L-a apucat grija de CEO? Dacă Daniel Antonie are vreo vină pentru lipsa stocurilor de cărbune, CS-ul ar trebui să analizeze acest lucru, nu Dian sau alți oameni din afara companiei, care, timp de patru ani, au stat pe burtă când Gorjul fierbea”, a declarat președintele Sindicatului Liber de la Cariera Roșiuța.

Dian: Roșca e la comanda lui Militaru

În replică, Dian Popescu spune că Nelu Roșca răspunde la comanda politică a lui Severus Militaru. Senatorul îi recomandă liderului sindical să-și dea demisia din fruntea sindicatului din zona Motru și să se implice în politică ori să facă numai muncă sindicală. “Cine este domnul Roșca? Îi recomand să-și vadă de treaba sindicală și să nu facă politică sau, dacă se implică în viața politică, să-și dea demisia din sindicat, să-și aleagă o cale. Domnul Roșca este la comanda domnului Severus Militaru”, a declarat Dian Popescu.

Roșca: Dian să-și vadă lungul nasului

Nelu Roșca spune că nu este omul lui Severus Militaru. Sindicalistul spune că nu face politică. “Dian se face că nu mă cunoaște. Îi reamintesc că, la alegerile parlamentare din 2012, m-a abordat să-l sprijin în campanie. Eu am avut o contribuție majoră în obținerea mandatului de senator. Dă dovadă de TUPEU, atunci când își arogă meritele pentru promovarea modificărilor aduse la Legea Energiei. Îi transmit să fie mai ponderat, mai echilibrat și să-și vadă lungul nasului”, a conchis Roșca.loading...
Loading...

Citește și

Guvernul confiscă banii celor din străinătate dacă nu sunt „justificaţi”

Guvernul a adoptat hotărârea prin care se confiscă banii nejustificați ai celor din străinătate. Senatorul …

2 comentarii

  1. petre ispirescu

    Rosca,esti o lichea aservita politicului!

  2. A invatat munca sindicala plimband , catelul lui Ionescu. MILITARU fiind deputat l-a lasat in locul lui si l-a sustinut apoi pentru a deveni lider de sindicat Acum este normal sa-l sprijine in campanie .Sare la gatul lui dian fiind-ca pe multi i-a pupat in f…..d . Cat de caracterul lui , acesta lasa de dorit, ori unde nu este nici dumnezeu nu cere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.