LIDER din CEO: Nu au cum să închidă CARIERELE!

iovan

• Strategia ENERGETICĂ, făcută pe GENUNCHI

Liderul Sindicatului Energia Turceni nu crede nici 1% în planul tehnocraților de închidere treptată a mineritului din România.

Eugen Iovan e convins că, viitorul guvern, indiferent de culoarea politică, nu va pune în aplicare strategia energetică națională a tehnocraților. În documentul lansat recent în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Energiei este trecut un calendar clar de închidere de cariere miniere. Dacă planul ar fi pus în aplicare, s-ar pune lacătul treptat pe următoarele unități miniere: în 2017, ar trebui închisă Husnicioara, în 2019 Lupoaia, în 2020 Rovinari-Est și Gârla, iar în 2023 Peșteana Nord. “Această strategie e făcută pe genunchi. Nu e făcută de oameni profesioniști. Lor le vine mintea la cap când au cuțitul la os. Ați văzut anul trecut. CEO ajunsese să livreze și 3000 de MW/h , 30 % din energia țării era produsă pe bază de cărbune. Această strategie nu se va pune în aplicare. Stați să vedem ce partid va câștiga alegerile. Trebuie să se așeze la masă cu sindicatele pentru a face o strategie reală, pe necesitățile României. Nu trebuie să fim la mâna altora, să ne dea energie. Nu au cum să închidă cariere, atâta timp cât nu putem face față cu cărbunele pentru termocentrale la consumul pe care trebuie să-l asigurăm. Interesul național este producerea energiei pe bază de cărbune. Nu cred nici 1 % în această strategie. Nici Klaus Iohannis nu ar promulga-o”, a declarat liderul sindical.

î

loading...
Loading...

Citește și

Fostul inspector șef al IPJ, Caragea, către ex-procurorul Sichitiu: „Bețivanule, iar mâncași via cu arac cu tot”

Scandal cu jigniri, pe facebook, între fostul șef al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Gorj, …

Un comentariu

  1. ai dreptate cu sindicatele se face strategia energetica a tarii ,voi si santeti mari specialisti in ….poker,pacanele, curve.bautura,furat banii din cotizatii ,pupat sefii in dos cand vreti ceva….mari specialisti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.