LIDER din CEO, SUPĂRAT: Grila de salarizare e o mare PORCĂRIE!


Liderul Sindicatului Solidaritatea 2013, de la Cariera Lupoaia, e nemulțumit că șefii CE Oltenia nu au chemat sindicaliștii la discuții privind noua grilă de salarizare.
Nicu Bunoaica se teme că administrația companiei nu va majora cele mai mici salarii din companie. Sindicalistul este supărat pe managerul Sorin Boza. Spune că le-a promis oamenilor lefuri mai mari, însă nu vor avea parte de așa ceva. Ar fi vrut ca liderii sindicali să se așeze la aceeași masă cu șefii CEO în comisia mixtă pentru a ajunge la un numitor comun privind lefurile minerilor și energeticienilor. “Am avut o mare încredere în domnul director, l-am susținut până în pânzele albe, dar m-am săturat. A venit printre oameni, le-a promis măriri de salarii și, uitați, ce se întâmplă acum cu grila de salarizare. Știți ce are de gând? Are de gând ca clasa 10 să devină clasa 1, ca să nu pună niciun ban la oameni. Eu nu doresc acest lucru. Trebuie să fie 1700 lei, nu 1450 lei, pentru că o să vină iarăși o mărire a salariului minim pe economie și acești mineri vor rămâne iar și nu vor câștiga nimic. La grila de salarizare este o mare porcărie. Nu au făcut nimic, nu s-a ținut o comisie mixtă în care să ne spună ce s-a discutat. Mai e puțin și vine luna noiembrie și au zis că o finalizează și noi nu știm nici ce s-a discutat acolo”, a declarat Bunoaica.
loading...
Loading...

Citește și

Contract de muncă, prelungit cu încă un an la Complexul Energetic Hunedoara!

Contractul colectiv de muncă al angajaţilor de la Complexul Energetic Hunedoara (CEH) a fost prelungit …

Un comentariu

  1. Asa ne trebuie , ei se duc acasa cu sute de mii si cei care muncim cu minim pe economie, Domnilor directori nu va mai bateti jog de cei care muncesc ca e pacat,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.