Lider PSD, JIGNIRI aduse românilor!

liviu-dragnea

Liviu Dragnea i-a jignit rău de tot pe românii din afara țării! Liderul PSD i-a numit fantome. Prezenţa la vot la alegerile locale din 5 iunie a fost una mare, dacă se ia în calcul procentul format din românii care trăiesc efectiv în ţară, a declarat luni preşedintele PSD, Liviu Dragnea, relatează stiripesurse.ro.

„Dacă discutăm despre prezenţa la vot, luând în calcul şi fantomele, într-adevăr prezenţa a fost mică. Dacă discutăm de prezenţa la vot în mod real, procent calculat din românii care trăiesc în mod efectiv în România, prezenţa a fost mai mare. În opinia mea, dacă am calcula numărul de români prezenţi la vot din numărul total de români care trăiesc efectiv în România, pe ţară cred că ne ducem la aproape 60%, ceea ce înseamnă un procent foarte mare. În Bucureşti, prezenţa, la fel, calculată din bucureştenii care trăiesc efectiv în Bucureşti, lăsându-i la o parte pe cei care trăiesc în alte ţări, cred că sărim de 40%, mergem undeva spre 45%”, a afirmat Dragnea într-o conferinţă de presă, relatează site-ul stiripesurse.ro.
Întrebat dacă votul de la locale a fost antipolitic, Dragnea a acceptat parţial acest lucru: „Trebuie să spunem că a fost şi un vot împotriva partidelor politice, cu o singură excepţie, PSD-ul. Asta arată că tot ceea ce am făcut noi în ultimele opt-nouă luni de zile, abordarea politică pe care am avut-o, faptul că am înţeles din timp, primii şi se pare că singurii, în ce direcţie şi cu ce viteză se schimbă societatea, ce aşteptări au oamenii, a făcut ca noi să avem această victorie zdrobitoare în Bucureşti. Este un prim pas – procesul de modernizare a partidului nostru nu este finalizat, este un proces greu, destul de dificil, dar care va continua. (…) Da, a fost şi un vot împotriva partidelor politice, dar faptul că PSD-ul a avut şi această victorie şi în Bucureşti şi în toată ţara arată că oamenii au perceput că PSD-ul este singurul partid care a început efectiv să înţeleagă ce se întâmplă în societate”, a susţinut Liviu Dragnea, conform aceluiaşi site naţional de ştiri.

loading...
Loading...

Citește și

La 16 ani, o minoră din Mătăsari a dispărut cu fiica ei de opt luni

Polițiștii din Gorj sunt în alertă, după ce o minoră de 16 ani din Mătăsari …

Un comentariu

  1. Mai au puțin până vor pune în frunte doar pușcăriași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *