LIDER PSD: Ponta mi-a încurcat numele din cauza CANICULEI


Fostul premier i-a surprins pe social-democrați, participând, miercuri, la învestirea primarului liberal al municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu.

După ceremonia de instalare a noului edil al Târgu-Jiului, Victor Ponta a spus: ”Nu mi-aș fi închipuit că o să ajungă Weber să mă dea afară din PSD!”. Pe Mihai Weber l-a luat prin surprindere declarația lui Victor Ponta la adresa sa. „Ne-a luat pe nepregătite pe mulți. Am rămas surprinși, dar acțiunile din ultima perioadă a unor oameni nu mă mai surprind și nu are rost să mă mai consum cu asemenea fapte, că oricum nu conduce la absolut nimic în ceea ce privește persoana mea. Nu am auzit asemenea declarație. Chiar rămân surprins, pentru că nu am avut nicio discuție în contradictoriu cu Victor Ponta, în ultima perioadă, dimpotrivă. Deciziile care au fost luate, au fost luate de CEX și eu nu fac parte din Cex. Nu știam că sunt un om așa de valoros să iau decizii așa de radicale în privința unor oameni, pentru că eu sunt membru al organizației Gorj. Cel puțin, în privința lui Victor Ponta, nu am făcut nicio afirmație personală. Nu știu care este scopul acestei afirmații. Bănuiesc că în spatele ei sunt alte acțiuni. În perioada următoare, o să se elucideze acest lucru. A avut un scop de a făcut o afirmație cu asemenea tărie. Eu cred că a făcut o confuzie. O fi încurcat numele, poate e scuzabil, că e o perioadă grea, e și canicula”, a reacționat președintele executiv al PSD Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Numărul INSOLVENȚELOR și DIZOLVĂRILOR de firme a CRESCUT!

Numărul societăţilor comerciale şi persoanelor fizice autorizate intrate în insolvenţă a crescut în primul trimestru …

3 comentarii

  1. Vaiii cat sunteti de modest dle Weber .Nu stiati ca sunteti un om asa de valoros ?

  2. infumuratul asta de weber nu isi mai incape in pene de cand l-a pus dragnea in capul trebii la gorj! mi-e sila de toate cucoanele de provincie si teleormanenii cocotati in functii de cand e mustaciosul sef

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *