duminică , 17 decembrie 2017 - 6:21

Lider sindical, numit director la Complex!

cariera

Complexul Energetic Hunedoara (CEH) va fi condus de o nouă echipă managerială care a fost desemnată marţi în funcţie de către administratorul special al CEH, Codruţ Stănescu, după ce fostul director general al complexului, Cosmin Chiuzan, a anunţat că nu mai doreşte prelungirea mandatului pe care l-a primit în urmă cu şase luni.

Conform Bizenergy.ro, noul director general al companiei este Mihael Melczer, iar ca directori adjuncţi au fost numiţi Horia Giurgiu şi Petre Nica, se arată într-un comunicat de presă al CEH, preluat de agerpres.
Petre Nica este cunoscut ca fost preşedinte al Sindicatului ‘Muntele’, reprezentativ la nivel CEH, el retrăgându-se din funcţie în cursul lunii octombrie. „Pe fiecare dintre cei nominalizaţi mai sus îi recomandă o bogată experienţă profesională, competenţele dobândite fiind cele care au stat la baza însărcinării lor cu misiunea de a se implica în realizarea proiectului de salvare a părţii viabile din cadrul Societăţii Complexul Energetic Hunedoara S.A., motiv pentru care beneficiază de susţinere şi încredere atât din partea administratorilor judiciar şi special ai Societăţii, cât şi a Ministerului Energiei’, se arată în comunicatul Biroului de presă al CEH. Noua echipă a fost prezentată ieri, directorilor de subunităţi din cadrul companiei şi va prelua conducerea executivă a CEH începând de miercuri, 2 noiembrie.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

Iovan vorbește lucruri trăsnite! Prima în CEO NU va fi de 1500 de lei

Prima de Crăciun pentru salariații Complexului Energetic Oltenia rămâne cea stabilită în Contractul Colectiv de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.