Lideri CEO AMENINȚAȚI cu excluderea!

cariera

• „E DOAR ÎNCEPUTUL!”

Liderul Sindicatului Liber EMC Roșia pune tunurile pe Marin Condescu și anunță că vicepreședintele FNME,  Constantin Mitrescu, riscă să fie EXCLUS din federație.
Apele s-au tulburat rău de tot în Federația Națională Mine Energie Oltenia după ce Marin Condescu, Constantin Mitrescu, dar și Corneliu Gârjoabă au contestat în instanță alegerile din USMO. Cristian Lădaru acuză că singurul scop al lui Condescu este să revină din nou în conducerea clubului Pandurii.“Condescu nu mai are treabă cu sindicatele de ani buni. Scopul lui este de a ajunge din nou la Pandurii. Cei care au contestat alegerile, de fapt nu au contestat alții, a contestat Condescu, dar Condescu a mai apelat la câțiva prieteni, trei, care de vreo 3-4 ani nu mai au treabă cu sindicatele, iar Mitrescu… ăsta e felul lui, treaba lui ce a făcut. O să-și asume răspunderea pentru problemele create, iar faptul că băieții au făcut contestație și nici nu știau ce scrie în contestație, trebuia să dea de gândit. O să punem și noi lovituri puternice, documente, chiar o să le punem pe facebook și o să vă dați și dumneavoastră seama cine este Păunescu, cine este băiatul de la Mehedinți, toți care s-au prezentat la uniune și au încasat salarii babane pe acolo, iar acum nu recunosc. Acum, încearcă să găsească pe unii vinovați și alții nu. Toți sunt vinovați pentru ce s-a întâmplat”, a declarat sindicalistul din zona Rovinari.

Mitrescu – a călcat STRÂMB

Cristian Lădaru îl acuză pe Constantin Mitrescu că face jocurile lui Marin Condescu și anunță că la următorul Consiliu de Coordonare al FNME ar putea fi exclus din Federația Națională Mine Energie.”Singurul care a călcat strâmb a fost Mitrescu. Mai ales că face parte din Biroul Executiv al federației și nu trebuia să se implice în probleme care nu-l privesc. Mai ales că Sindicatul Energia Rovinari nu a contribuit la formarea patrimoniului uniunii. Trebuia să se abțină pe chestia asta. M-a deranjat foarte tare, iar toate aceste probleme se vor rezolva în cadrul unui Consiliu de Coordonare din cadrul federației și vom vedea ce vom avea de făcut în continuare. Vom lua măsuri drastice cu cei care au încălcat inclusiv statutul federației. Mergem până la excludere, așteptăm argumente, de asta o să avem, până vineri, o întâlnire colegii directori pe federație și vom lua o hotărâre în acest sens și vom analiza toate problemele. Ceilalți, oricum vor fi excluşi și vom pune și problema lui Constantin Mitrescu, pentru că nu e corect, fiind mai ales membru în Biroul Executiv să participe la jocul lui Condescu”, amenință președintele Sindicatului Liber EMC Roșia.
Urmează RĂZBOIUL în FNME

Președintele Sindicatului Liber EMC Roșia anunță că, în curând, va face noi dezvăluiri pe Facebook legate de sumele mari de bani pe care le încasau unii liderii din FNME, în trecut, în frunte cu Marin Condescu.“Ce ați văzut dumneavoastră este doar începutul. O să înceapă războiul și o să avem documente la dosar ca să nu mai demonstreze Condescu faptul că el este curat și ceilalți sunt niște hoți. Condescu și cu toți ceilalți care au fost la uniune au încasat salarii și în plus alte facilități pe care nu le-au meritat. Iar, în ultima perioadă, pe Condescu nu l-au mai interesat sindicatele, l-a interesat Clubul Pandurii. Poate și de asta a ajuns federația în situația asta, iar prin faptul că domnul Condescu vrea la uniune, vrea să facă duet cu Dan Pârvulescu la federație, dar nu-i va reuși, pentru că oamenii nu-l mai acceptă. El nu înțelege că nu mai e efectul de turmă care era pe timpul lui. Nu știu dacă e o scindare, aici e vorba de persoane, din care unii au început să calce strâmb, iar cel de la Mehedinți , de la Berbești și Gârjoabă, care e pensionat de trei ani de zile și nu vrea să recunoască, încearcă să ocupe pagina ziarelor săptămânal”,a mai declarat Cristian Lădaru.

Mitrescu: Lădaru e vai de capul lui!

c-tin-mitrescu

Amenințat cu excluderea din FNME, Constantin Mitrescu îi dă replica lui Cristian Lădaru. “Cine a spus așa ceva? Băiatul ăsta nu e zdravăn la cap. Ce treabă are USMO cu FNME? Băiatul ăsta nu e copt, dacă a zis așa ceva. Păi lui nu i s-a uscat cerneala pe funcția de președinte pe care a luat-o, nu a făcut nimic. Vrea acum să împartă patrimoniul pe la USMO. El e vai de capul lui. Poate vrea să zboare el din FNME, dacă zice așa ceva. Cum să spună așa ceva? Eu să fiu exclus de Lădaru? Lădaru nu știe pe ce lume trăiește, dacă a spus așa ceva.
După cum ati văzut, ce a ieșit în presă sunt niște lucruri necurate cu acele raporturi de evaluări, cu mai multe chestii pe care le-ar fi descoperit domnul Condescu și acum ei au o problemă. Cine sunt ăia, se va vedea. Cert este că Sindicatul Energia Rovinari nu va fi cu USMO. Chiar voiam să vă spun că atunci când se mai vorbește de USMO să nu întrebați Sindicatul Energia Rovinari, pentru că nu a făcut parte niciodată din această construcție sindicală. Nu revendică nimic din această construcție sindicală, nu a cotizat niciodată la patrimoniul ei, ca atare nu te poți folosi de un sindicat să pui pe Lădaru vicepreședinte la USMO prin ilegalitate, adică să voteze cineva care e în afara uniunii, numai ca să-l ajute pe Lădaru. Eu, în momentul de față, privesc din afară o bătălie între două grupuri acum, dacă eu nu fac parte din această construcție. În USMO există o scindare, se vede clar, dar nu în FNME”, a reacționat președintele Sindicatului Energia Rovinari.

loading...
Loading...

Citește și

DNA, nou DOSAR liderului PNL pentru Transalpina!

Bucuria lui Ludovic Orban după hotărârea de achitare nu ar putea să ţină mult. DNA …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *